Antena Căutare

O fată din Argeș a trimis poze fierbinți iubitului, dar a trăit un adevărat șoc! Ce i-a cerut bărbatul

O tânără din Argeş a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor după ce a trimis iubitului său poze fierbinți! În scurt timp, lucrurile au luat-o complet razna!

O tânără din Argeş a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor după ce a trimis iubitului său poze fierbinți! În scurt timp, lucrurile au luat-o complet razna!

Atenţie cui trimiteţi imagini în ipostaze intime! O tânără din Argeş a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor după ce a fost şantajată de un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet. Ce urmărea şantajistul şi ce s-a întâmplat cu tânăra?

Un barbat de 24 de ani din Bucuresti a fost retinut dupa ce a santajat o tanara de 22 de ani, din Pitesti, sa se culce cu el.

S-au cunoscut pe Facebook, au vorbit, au facut sex virtual și și-au trimis poze fierbinți. Tânărul nu a mai stat mult e gânduri și s-a dus la ea, în Pitești.

Fata, când l-a văzut în carne și oase, l-a refuzat. Supărat, tânărul a inceput sa o ameninte ca va publica pozele ei indecente. Le-ar fi si aratat unor amici. Fata s-a dus la Politie si vinovatul a fost arestat.

Anunțul care zguduie omenirea din temelii. Rușii au inventat... MAȘINA TIMPULUI!... Copilul lui s-a născut cu două capete. Îngrozit, tatăl lui l-a îngropat de viu. Doar un miracol a făcut ca cel mic să fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x