Antena Căutare

O fată îndrăzneață i-a trimis acest mesaj unui băiat. Tânărul nu s-a prins că îl voia și i-a dat un răspuns halucinant! Cel mai tare SMS!

O fată îndrăzneață i-a trimis un mesaj cu subînţeles unui băiat, dar el nu s-a prins deloc. Câți Adami nu ar vrea să aibă un așa noroc? Ei, bine, protagonistul nu a cedat insistențelor.  Care a fost răspunsul băiatului la această invitaţie? Știm, nici ție nu îți va veni să crezi!

O fată îndrăzneață i-a trimis un mesaj cu subînţeles unui băiat, dar el nu s-a prins deloc. Câți Adami nu ar vrea să aibă un așa noroc? Ei, bine, protagonistul nu a cedat insistențelor. Care a fost răspunsul băiatului la această invitaţie? Știm, nici ție nu îți va veni să crezi!



Domnișoara a insistat că este singură acasă, dar răspunsul destinatarului a lăsat-o fără cuvinte, aşa că a decis să publice sms-urile pe internet pentru că ceilalţi să-şi dea cu părerea. Mesajul a devenit viral, iar internauții l-au numit pe băiat „cel mai mare fraier”.

Voi ce credeți?

Primele însemnări despre Iisus, descoperite în tablete de 2000 de ani... Galerie FOTO: Cinci metode deștepte de a COPIA la un TEST! Nu te-ai fi gândit niciodată la așa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x