Antena Căutare

O femeie a ajuns să mănânce patru salate întregi pe zi și soțul ei s-a îngrijorat. La spital, medicii i-au pus un diagnostic crunt

O femeie a simțit o imensă poftă de a mânca salată, așa că a ajuns să mănânce câte patru bucăți pe zi. Când a  ajuns la spital, medicii i-au pus un diagnostic crunt, ce i-a schimbat radical viața.

Galerie
La spital, medicii i-au pus femeii un diagnostic complet neașteptat | sursa foto: Profimedia

Se spune că anumite pofte pe care le avem sunt, de fapt, semnale pe care le transmite corpul atunci când există anumite carențe de vitamine sau minerale. Totuși, când a ajuns să mănânce patru salate întregi pe zi, o femeie a fost dusă de soțul ei la spital și medicii i-au pus un diagnostic crunt.

O femeie a ajuns să mănânce patru salate întregi pe zi și soțul ei s-a îngrijorat, așa că a dus-o la spital. Medicii i-au pus un diagnostic crunt ce i-a schimbat viața

Aceasta este dureroasa experiență prin care a trecut o femeie pe nume Elsie Campbell care, dintr-odată, a început să poftească la salată. De la o zi la alta aceasta a început să consume cantități tot mai mari, până când soțul ei a realizat că mănâncă patru salate pe zi. Doamna a considerat că e doar o poftă obișnuită, însă soțul ei a început să privească lucrurile ceva mai suspicios. S-a documentat și a descoperit că salata conține un anumit nutrient, adică un antioxidant natural numit sulforafan, care lipsește în cazul celor bolnavi de cancer.

Citește și: Un bărbat a crezut că îl doare spatele din cauza efortului depus la locul de muncă. La spital a primit un diagnostic crunt

Articolul continuă după reclamă

Îngrijorat de cele descoperite, bărbatul nu a mai stat deloc pe gânduri, ci a dus-o imediat pe soția lui la spital. Acolo, medicii i-au efectuat numeroase teste și analize și nu a durat mult până ce femeia a primit diagnosticul crunt: pofta bizară de salată era dată de faptul că avea cancer.

Citește și: O femeie a crezut că are doar o indigestie după ce a mâncat un kebab, dar a primit un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

„Mâncam și înainte salată, dar într-o zi m-am trezit că asta e tot ce îmi doresc să mănânc. Efectiv mâncam și parcă nu mă săturam, nu reușeam să îmi satisfac pofta. Am ajuns să mănânc patru salate pe zi. Mâncam o salată întreagă la serviciu și în drumul spre casă deja mă gândeam să mănânc alta. Mâncam bucată după bucată, ca pe pepene. La un moment dat, soțul a început să se îngrijoreze în privința mea. Abia acum realizez că, de fapt, corpul îmi cerea salată ca să lupte cu boala, fiindcă aveam carențe de sulforafan”, a zis femeia, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Femeia a urmat tratamentul de specialitate și s-a vindecat. Aceasta a ales să își facă povestea cunoscută pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a demonstra că în spatele unor simptome cât se poate de banale se pot ascunde boli extrem de grave, ce pot pune viața cuiva în pericol.

Ce au putut niște români să își facă în scara blocului. Oamenii au ignorat că e vorba despre un spațiu comun... Gestul extrem al unui bărbat care i-a speriat pe prietenii săi când erau pe barcă. Ce a făcut într-o apă infestată cu cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x