Antena Căutare

O femeie a băgat un file de pește în tava de cuptor, dar ceea ce a urmat i-a dat fiori. Ce a reușit să filmeze cu telefonul

O tânără a decis să gătească niște file de pește la cuptor, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.

imagine cu fileul de peste gatit de femeie Galerie
Atunci când a vrut să gătească un file de pește, femeia a trăit o surpriză de proporții | captura youtube

O tânără pasionată de gătit a decis să facă pentru prânz sau cină o rețetă de pește la cuptor.

Doar că, la scurt timp după ce a introdus fileul în tavă și a pornit cuptorul, ceva de-a dreptul incredibil s-a întâmplat. Femeia a pus imediat mâna pe telefon ca să filmeze totul și imaginile au devenit virale.

O tânără a vrut să gătească o rețetă de pește, dar când a băgat tava în cuptor ceva neașteptat s-a întâmplat

Ceea ce părea o simplă activitate de gătit s-a transformat imediat într-o situație destul de bizară, ce a făcut-o pe femeie să aibă parte de o sperietură de zile mari.

Dornică să savureze pește, doamna cu pricina a mers la magazin și a ales să cumpere un file de pește, adică o bucată de carne fără cap, coadă sau oase.

A turnat ulei în tava de gătit și a presărat sare, piper și ierburi aromatice peste pește, apoi a introdus recipientul în aragaz, la temperatura dorită.

Citește și: Creatura acvatică ce seamănă cu un jeleu. Ce au descoperit cercetătorii și ce particularități are peștele bizar

În timp ce aștepta ca mâncarea să se pregătească, aceasta a auzit niște sunete neobișnuite, venite din bucătărie. Dorind să vadă ce s-a întâmplat, aceasta s-a apropiat cu grijă de cuptor și a privit atent. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut că fileul de pește se mișcă de parcă ar fi un pește viu, de fapt.

Fără să mai stea pe gânduri, tânăra a pus mâna pe telefonul mobil și a început să filmeze incredibila scenă. Apoi, dornică să împărtășească și cu alții prin ce sperietură uriașă a trecut, aceasta a încărcat filmarea pe YouTube și, în scurt timp, imaginile au adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, mulți dintre cei care au văzut imaginile de pe YouTube s-au amuzat copios și s-au întrecut în fel și fel de glume. Unii au spus că peștele a uitat în ce stare se află, în timp ce alții au zis că în cuptor tocmai are loc „exorcizarea” acestuia, informează cei de la dailystar.co.uk.

Citește și: Un pește "cu dinți umani" a fost prins pe o plajă, de către un pescar. Cum arată creatura marină surprinzătoare

Se pare însă că în spatele acestei filmări se află și o explicație cât se poate de logică. Un pește poate să se miște chiar și în absența creierului, căci anumite celule sunt capabile chiar și după moarte să producă stimuli la nivelul mușchilor. De aici apar și spasmele și mișcările peștelului, fie el întreg sau sub formă de file.

Filmarea de pe YouTube are în prezent milioane de vizualizări și numeroase comentarii, semn că numeroși internauți au savurat din plin această întâmplare neobișnuită.

Femeia care a dezvăluit de ce trăiește pentru a fi supusă soțului ei. Ce face zilnic Monica Huldt pentru partenerul său... Ea e femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar acest lucru n-a oprit-o să facă o avere uriașă. Ce a povestit Emma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x