Antena Căutare

O femeie a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri! Treizeci de ani mai târziu, viaâa i s-a schimbat complet! Ce veste uriașă a primit

Uneori viața bate filmul și fix așa s-a întâmplat și cu o femeie, care în urmă cu mai bine de trei decenii a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri, dar apoi viața i s-a schimbat complet.

Uneori viața bate filmul și fix așa s-a întâmplat și cu o femeie, care în urmă cu mai bine de trei decenii a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri, dar apoi viața i s-a schimbat complet.

Un inel cu diamant despre care se credea inițial că avea o valoare pur decorativă a fost vândut miercuri la licitație pentru o sumă de peste 650.000 de lire sterline (843.000 de dolari), informează DPA.

Inelul, cu un diamant de 26,29 carate, în formă de pernă, a fost cumpărat în anii '80 pentru doar 10 lire sterline de la un târg de vechituri, potrivit casei de licitații Sotheby's.

În ultimele luni, proprietara a solicitat casei de licitații să evalueze bijuteria, iar aceasta a furnizat o estimare de 250.000-350.000 de lire sterline.

Descoperirea la care nu se aştepta nimeni! Un DIAMANT uriaş, găsit de un pastor. Ce se va întâmpla cu piatra?

Inelul s-a vândut însă peste așteptări, fiind achiziționat pentru suma de 656.750 de lire sterline, a precizat Sotheby's.

Se crede că diamantul a fost tăiat în secolul al XIX-lea, însă modul în care a ajuns să fie vândut la târgul de vechituri rămâne un mister.

Nu mai arunca zațul de cafea! Te va surprinde ce se întâmplă dacă îi dai foc... Colegii de clasă au luat cutia cu mâncare a băiatului sărac și lihnit de foame! Ceea ce a urmat te va umple de lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x