Căutare Live

O femeie a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri! Treizeci de ani mai târziu, viaâa i s-a schimbat complet! Ce veste uriașă a primit

Uneori viața bate filmul și fix așa s-a întâmplat și cu o femeie, care în urmă cu mai bine de trei decenii a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri, dar apoi viața i s-a schimbat complet.

Uneori viața bate filmul și fix așa s-a întâmplat și cu o femeie, care în urmă cu mai bine de trei decenii a cumpărat un inel ieftin de la un târg de vechituri, dar apoi viața i s-a schimbat complet.

Un inel cu diamant despre care se credea inițial că avea o valoare pur decorativă a fost vândut miercuri la licitație pentru o sumă de peste 650.000 de lire sterline (843.000 de dolari), informează DPA.

Inelul, cu un diamant de 26,29 carate, în formă de pernă, a fost cumpărat în anii '80 pentru doar 10 lire sterline de la un târg de vechituri, potrivit casei de licitații Sotheby's.

În ultimele luni, proprietara a solicitat casei de licitații să evalueze bijuteria, iar aceasta a furnizat o estimare de 250.000-350.000 de lire sterline.

Descoperirea la care nu se aştepta nimeni! Un DIAMANT uriaş, găsit de un pastor. Ce se va întâmpla cu piatra?

Inelul s-a vândut însă peste așteptări, fiind achiziționat pentru suma de 656.750 de lire sterline, a precizat Sotheby's.

Se crede că diamantul a fost tăiat în secolul al XIX-lea, însă modul în care a ajuns să fie vândut la târgul de vechituri rămâne un mister.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri