Antena Căutare

O femeie a decis să divorțeze de fantoma cu care era căsătorită! Motivul supărării?

O femeie a reușit să șocheze întreaga planetă după ce a mărturisit faptul că s-a îndrăgostit până peste cap de o fantomă și a decis să se căsătorească! Acum, probleme au început să apară și a solicitat divorțul! Ce s-a întâmplat?

O femeie a reușit să șocheze întreaga planetă după ce a mărturisit faptul că s-a îndrăgostit până peste cap de o fantomă și a decis să se căsătorească! Acum, probleme au început să apară și a solicitat divorțul! Ce s-a întâmplat?

O femeie din Irlanda şochează întreaga lume! La un an după ce s-a căsătorit cu fantoma unui pirat, aceasta a spus că doreşte să divorţeze. Femeia a făcut anunţul pe reţelele de socializare, unde a mărturisit că soţul ei nevăzut a îmbolnăvit-o într-un asemenea hal, că a fost nevoită să se interneze în spital.

În urmă cu un, Amanda Teague şi Jack şi-au unit destinele în apele Oceanului Atlantic, într-o ceremonie pe un vapor. Din cauza vremii, petrecerea a fost un dezastru. Însă nu a fost cale de întors, pentru că pe teritoriul Irlandei, căsătoria între un om şi un spirit nu este legală. Asta nu a împiedicat-o pe femeie să-şi ducă planul la bun-sfârşit. Chiar dacă a costat-o aproape 5.500 de lire sterline ca să-şi schimbe numele.

Femeia practica şedinţe de spiritism de nouă ani când a luat legătura cu cel care avea să-i fie soţ. Mai mult, a declarat într-o emisiune televizată că mariajul cu spiritul este cât se poate de normal.

Halucinant este faptul că Amanda a mărturisit că poate chiar întreţine relaţii intime cu. soţul fantomă. Doar că, după un an după căsătorie, vraja dintre cei doi s-a rupt. Femeia susţine că fantoma piratului a îmbolnăvit-o, motiv pentru care a ajuns la spital. Iar acum vrea să divorţeze. Nu a mai vorbit cu Jack de şase luni, susţine ea într-un mesaj postat pe Facebook. De asemenea, femeia îi îndeamnă pe cei tentaţi să ia legătura cu spiritele de pe lumea cealaltă să nu facă asta.

Mesajul lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului îți dă fiori! Toți credincioșii trebuie să știe! „Relele de la stomac... Luptă pe viață și pe moarte în cadrul unei competiții! Așa se bea în Rusia berea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x