Antena Căutare

O femeie a fiert o nucă în apă și apoi a băut! Ce a observat în scurt timp

O femeie a pus o nucă în puțină apă și a lăsat totul la fiert timp de câteva minute. Apoi a decis să bea amestecul, iar efectele s-au văzut imediat. Ce a pățit femeia, în scurt timp?

Oricât de incredibil ar părea, o femeie a decis să facă un experiment folosind o nucă și o jumătate de pahar de apă. A desfăcut nuca și a pus cojile în cantitea de apă. A lăsat la fiert într-un ibric și apoi a consumat lichidul obținut.

O femeie a băut bicarbonat de sodiu cu apă și apoi a așteptat! Ce a pățit

Consumat zilnic pe stomacul gol, dimineața, acest ceai ajută plămânii să elimine diferitele substanțe toxice cauzate de poluare și de viciul fumatului.

O femeie a fiert o nucă în apă și apoi a băut! Ce a observat în scurt timp

De asemenea, acest amestec este potrivit și pentru blocajele de la nivelul arterelor întrucât îmbunătățește fluxul de sânge și dilată arterele, potrivit sanatosvalley.ro.

Este cunoscut faptul că în cazul fumătorilor arterele au de suferit. Poți consuma această băutură și după cele 30 de zile întrucât încurajează reglarea tensiunii arteriale și contribuie la eliminarea anginei pectorale.

PROFEȚIA lui Arsenie Boca despre România! „Se va consuma carne de om, vom vedea în zilele noastre...... Ce profeție cutremurătoare face Maria Ghiorghiu despre România și ce i s-a arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x