Antena Căutare

O femeie a filmat momentul în care chipul Mântuitorului i-a apărut în cale: „E Iisus! Puteți să îl vedeți?”

O plimbare obișnuită s-a transformat într-o experiență religioasă. O femeie este convinsă că a văzut chipul lui Iisus, sculptat într-un perete stâncos. Ea a filmat momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare. „E Iisus! Îl vedeți?”

O plimbare obișnuită s-a transformat într-o experiență religioasă. O femeie este convinsă că a văzut chipul lui Iisus, sculptat într-un perete stâncos. Ea a filmat momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare. „E Iisus! Îl vedeți?”

Plimbarea unei femei a luat o turnură biblică, atunci când, susține ea, a văzut chipul lui Iisus sculptat într-un perete stâncos. Shae House a filmat apariția bizară și a postat imaginile pe o rețea de socializare.

„Mă plimbam liniștită pe cărarea ce duce spre casă. Era o zi superbă, așa că am început să fac câteva fotografii. Când m-am uitat mai bine la ce pozasem, l-am văzut. Era Iisus! Uitați-vă, îl vedeți? Este chipul Mântuitorului”, spune femeia.

O femeie a filmat momentul în care chipul Mântuitorului i-a apărut în cale: „E Iisus! Puteți să îl vedeți?”

În descrierea postării, House spune că imaginea lui Iisus are „nas, ochi închiși, o coroană de spini pe cap, un ochi învinețit, barbă și mustață”.

„Cu cât te uiți mai mult, cu atât o să poți vedea mai bine! Este minunat! Crede și vei vedea! Slavă lui Dumnezeu”, a adăugat femeia.

Papa Francisc, la picioarele Sudanului de Sud! A îngenunchiat și a sărutat picioarele liderilor de război, îndemnându-i ... Părintele anesteziei din România: "Nu îi salvezi numai cu medicină. Toată imunitatea organismului ține de credință....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x