Antena Căutare

O femeie a fost condamnată la ÎNCHISOARE pentru că a verificat telefonul mobil al soțului ei

O femeie din Emiratele Arabe Unite a fost condamnată la trei luni de închisoare după ce a verificat telefonul mobil al soțului ei, fără știrea acestuia.

O femeie din Emiratele Arabe Unite a fost condamnată la trei luni de închisoare după ce a verificat telefonul mobil al soțului ei, fără știrea acestuia.

Soțul acestei femei a dat-o în judecată, acuzând-o că uitându-se în telefonul lui i-a încălcat dreptul la viață privată. Femeia a fost supusă unui proces de judecată.

O instanță din emiratul Ras al-Khaimah a găsit-o vinovată pe această femeie.

În plângerea pe care a făcut-o împotriva soției lui, bărbatul a spus că soția lui s-a uitat în telefonul lui mobil și a copiat toate datele din acesta pe un alt dispozitiv, astfel încât să le cerceteze ulterior.

Femeia ar fi făcut acest lucru în timp ce bărbatul dormea.

Soția acestui bărbat, însă, susține că el i-a dat parola la telefonul săi și i-a dat permisiunea de a-l accesa, după ce ea l-a prins vorbind prin mesaje cu o altă femeie.

Emiratele Arabe Unite au legi stricte în privința infracțiunilor cibernetice și mai ales în privința acelora care se referă la datele private ale utilizatorilor de internet.

Mai mulți internauți au publicat comentarii prin care i-au luat apărarea acestei femei.

„Dacă ea nu și-ar fi suspectat soțul de ceva, nu s-ar fi uitat în telefonul lui. Nu îi este rușine să își bage la închisoare propria soție”, a scris o persoană pe Twitter.

Însă, alți internauți au scris că femeia a meritat să fie condamnată la închisoare. „Merită asta. Nu i-a spus nimeni să îi verifice telefonul”, a scris o altă persoană.

În Emiratele Arabe Unite, este ilegal pentru oricine să acceseze date de pe telefonul mobil al altcuiva, fără permisiune. Legea este valabilă și în cazul cuplurilor căsătorite, chiar și în situația în care unul dintre parteneri are suspiciunea că celălalt are relații extraconjugale.

În luna august, președintele Sheikh Khalifa a aprobat o nouă lege în privința infracțiunilor cibernetice. Încălcarea acestei legi poate fi pedepsită cu până la 25 de ani de închisoare.

SINISTRU! Zeci de păpuși voodoo au apărut într-un oraș din Rusia. „Un BLESTEM a fost aruncat asupra noastră!” - FOTO... WOW! Drumul pe care mașinile merg singure...la DEAL! Să fie iluzie, forțe magnetice sau fenomen paranormal?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x