Antena Căutare

O femeie a fost mușcată de rechin, dar când a ajuns la spital, medicii și-au pus mâinile în cap! „Cum îl scoatem de acolo?!”

O femeie atacată de un rechin în timp ce înota în Florida a fost dusă de urgență la spital cu animalul prins de braț, informează presa locală.

O femeie a fost mușcată de rechin, dar când a ajuns la spital, medicii și-au pus mâinile în cap! „Cum îl scoatem de acolo?!” Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

O femeie atacată de un rechin în timp ce înota în Florida a fost dusă de urgență la spital cu animalul prins de braț, informează presa locală.

Micul rechin avea 60 de centimetri lungime și dinții adânc înfipți în brațul femeii. Echipa de salvare a trebuit să improvizeze o atelă specială pentru a susține atât brațul înotătoarei, cât și rechinul pe timpul deplasării la spital.

Victima a fost mușcată când făcea baie pe una din plajele din orașul Boca Raton și s-a prezentat la postul de prim ajutor cu animalul susținut de prietenul ei.

Situația a fost total neașteptată

Rechinul respira greu, dar nu își lăsa prada. Nimeni nu l-a putut desprinde de brațul victimei, care începuse să ducă lipsă de oxigen și a fost transportată de urgență la spital, informează Agerpres.

A băut zilnic câte trei litri de cola, dar după o lună s-a întâmplat ceva incredibil! Ce a pățit acest bărbat te va lăsa fără cuvinte!

Această specie de rechin se găsește în număr mare de-a lungul coastei atlantice a Floridei. De obicei nu sunt periculoși, fiind animale nocturne care se hrănesc cu pești mici.

Un martor a declarat că a văzut, chiar înainte de atac, câțiva oameni bătându-și joc de rechin și trăgându-l de coadă.

Cum deblochezi un cărucior de supermarket, fără monedă? Este mai simplu decât ai fi crezut - VIDEO... Are 17 ani și se transformă când în Audrey Hepburn, când în Scarlett O'Hara. IMAGINI SENZAȚIONALE! Cum e posibilă minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x