Antena Căutare

O femeie a fost supranumită "Rapunzel" din viața reală după ce a devenit virală pe TikTok

Tânăra are peste 60 de milioane de oameni care îi urmăresc clipurile cu din părul ei incredibil de lung. Alina Hakimova are 28 de ani și este din Rusia.

O femeie a fost supranumită "Rapunzel" din viața reală după ce a devenit virală pe TikTok Galerie
Alina Hakimova are 28 de ani și este din Rusia | Profimedia Images

Aceasta și-a lăsat părul să crească de la vârsta de 18 ani, iar acesta măsoară acum 118 cm. Alina, care lucrează ca medic, folosește o varietate de șampoane, măști de păr, spray-uri, creme și uleiuri pentru a-și îngriji podoaba capilară și spune că durează două ore să se usuce după ce se spală.

O femeie a fost supranumită "Rapunzel"

De asemenea, folosește o perie Tangle Teezer pentru a-și menține părul neted și mătăsos și ia o serie de vitamine pentru a stimula creșterea și sănătatea părului, inclusiv complex de magneziu, clorofilă lichidă, colagen și vitamina D3 + K2.

"Când mă văd oamenii spun „wow, cât de lung și frumos", a spus Alina pentru Jam Press.

Femeia de 28 de ani spune că de multe ori oamenii cer să-i atingă părul și o roagă să-i facă fotografii: "Primesc comentarii atât bune, cât și rele în mediul online. Din păcate sunt și oameni care încearcă să mă insulte. Poate că peste 10-15 ani îmi voi tunde părul."

În timp ce ea se tunde, șuvițele ei impresionante sunt atât de lungi încât o mulțime de urmăritori pe TikTok vor să le vadă. Alina are peste 1,7 milioane de fani care se bucură de videoclipuri în care ea își arată părul. Într-un clip viral, Alina își scutură părul și îl apucă cu mâna pentru a-și demonstra lungimea impresionantă. Postarea a fost vizualizată de peste 60 de milioane de ori și a strâns 3,4 milioane de aprecieri.

Ce spun oamenii despre Alina

O persoană a spus: "Este adevărata Rapunzel?" Un alt utilizator i-a numit părul "extraordinar", în timp ce alții au implorat să-i cunoască secretul. "Omg Rapunzel în viața reală", a spus altcineva. Un alt utilizator a comentat: "Părul este atât de frumos". Într-un alt TikTok, Alina a demonstrat cum își prinde părul într-o coadă, făcându-și timp pentru a-și lega părul cu grij. O persoană a comentat: "Cum ar putea cineva să gestioneze părul acela?" "Acesta trebuie să fie cel mai frumos păr pe care l-am văzut vreodată", a adăugat un alt utilizator. Altcineva a spus: "Nu știam dacă este Rapunzel sau coada unui cal".

Într-un clip amuzant, Alina arată cât de ușor îi este să-și coafeze părul. Pe TikTok, părul ei arată impecabil într-u cos elegant. Alina se preface că strănută, iar părul îi scapă. În timp ce glumește adesea cu adepții ei și se preface că își tunde părul, deocamdată ea nu are de gând să facă acest lucru.

Care era dieta Anei Aslan, medicul român care a descoperit marile remedii anti-îmbătrânire și a construit un imperiu nat... Denis Vashurin arată de 14 ani, dar vârsta lui reală e aproape de trei ori mai mare. De ce nu îmbătrânește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x