Antena Căutare

O femeie a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro, echivalentul unei garsoniere! Ce s-a întâmplat apoi chiar întrece orice imaginație

O femeie de 39 de ani a găsit pe stradă o bijuterie în portul orașului francez Nisa și a decis să o predea poliției după ce a aflat că valorează 40.000 de euro, relatează directmatin.fr.

O femeie de 39 de ani a găsit pe stradă o bijuterie în portul orașului francez Nisa și a decis să o predea poliției după ce a aflat că valorează 40.000 de euro, relatează directmatin.fr.

Femeia a găsit brățara sâmbătă, 7 ianuarie, iar apoi a luat decizia de a duce bijuteria la un expert pentru a-i evalua valoarea.

Pentru a fi sigură de evaluare femeia a mers și la un al doilea expert, care a confirmat concluzia primului. Bijuteria găsită pe stradă era o brățară de aur alb cu 117 diamante, estimată la 40.000 de euro, a relatat ziarul Nice Matin.

Femeia a predat obiectul la comisariatul din Nisa sâmbătă, iar polițiștii urmează să stabilească dacă bijuteria a fost pierdută sau a ajuns pe stradă în urma unui furt sau a unui jaf. Ancheta a fost încredințată Brigăzii pentru combaterea infracțiunilor care vizează bunurile (BRAB).

Anchetatorii din cadrul BRAB au pus la dispoziție un număr de telefon pentru a-i permite proprietarului să-și recupereze bijuteria. Acesta va trebui însă să dispună de fotografii și de acte doveditoare pentru a recupera obiectul.

Dacă însă nimeni nu va încerca să recupereze bijuteria în termen de un an, brățara va ajunge pur și simplu la femeia care a găsit-o pe stradă, notează directmatin.fr.

Arată ca o casă de vis, dar nimeni nu o cumpără! Nu, nu e bântuită, dar după ce vei vedea ce e înăuntru, vei înțelege to... HOROSCOPUL ȚIGĂNESC! Care este ZODIA cea mai norocoasă! Pirandele nu au vreun dubiu: destinul ei stă sub „stea de reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x