O femeie a născut, iar apoi a mers pe jos 160 de kilometri cu bebelușul: ”S-a odihnit aproape două ore!”

O femeie însărcinată, care se afla într-o călătorie în India, alături de familia ei, și-a întrerupt vacanța pentru a-și aduce copilul pe lume. Câteva ore mai târziu, însă, ea a pornit din nou la drum, de această dată având și bebelușul.

O femeie a născut, iar apoi a mers pe jos 160 de kilometri cu bebelușul: ”S-a odihnit aproape două ore!”

Femeia, a cărui identitate nu este cunoscută, se afla într-o călătorie cu soțul și cei patru copii ai lor. Cei șase au plecat din orașul Nashik, Maharashtra și se îndreptau spre Satna, din Madhya Pradesh.

La un moment dat, însă, femeia și-a întrerupt călătoria pentru a da naștere fetiței pe care o avea. Câteva zile mai târziu, ea a fost oprită de un Kavita Kanesh, oficial de la un punct de control, astfel descoperindu-se întreaga poveste.

Bilanţul Covid-19 în SUA creşte cu 1.813 de morţi şi peste 22.000 de contaminări la 84.000 de decese şi 1,39 milioane de cazuri

”S-a odihit câteva ore după ce a născut, iar apoi a pornit la drum. Familia nu avea bani și nici mijloc de transport, nimeni nu le-a sărit în ajutor.”, a povestit Kavita Kanesh.

Potrivit sursei citate, bebelușul a fost adus pe lume pe 5 mai, cu patru zile înainte de a ajunge la punctul de control. În urma descoperirii, însă, femeia va sta într-un centru de carantină și va primi tratament.

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

Pandemia de coronavirus a determinat mulți oameni să călătorească pe jos, întrucât transportul în comun a fost oprit. Familia a plecat din orașul în care trăiau, întrucât nu aveau o locuință și nu aveau unde să stea în timpul carantinei.

Până acum, în India s-au înregistrat 78.000 de cazuri de coronavirus și peste 2.500 de decese.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri