S-a dus la un concert al cântăreței Pink și au apucat-o chinurile facerii! „I-am schimbat numele, dacă tot m-a făcut să ratez spectacolul”

 
+2 click pentru
galerie

O fană a cântăreței Pink a născut la începutul unui concert al acesteia, ce a avut loc, marți, pe stadionul de fotbal Anfield din Liverpool. Femeia susține că a schimbat numele pregătit pentru fiica ei, datorită momentului în care s-a născut.

Femeia, Denise Jones, în vârstă de 32 de ani, din Hyton,a intrat în travaliu cu doar patru minute înainte ca Pink să urce pe scenă.

Denise Jones a născut după 37 de săptămâni de sarcină, iar medicii s-au declarat uimiți de cât de repede s-a încheiat totul.

„Sunt încă șocată. Mi-a părut puțin rău că am ratat concertul. Însă, firește, acum nu aș putea fi mai fericită”, a spus Denise Jones, care a născut o fetiță de 2,8 kilograme.

Femeia, care se afla la concertul lui Pink alături de o nepoată și de prieteni, a dezvăluit că a schimbat numele pe care îl avea pregătit pentru fiica ei.

„Planul era să o numim Dolly Louise, dar pentru că s-a născut la concert, i l-am schimbat în Dolly Pink”, a spus ea.

Femeia mai are trei copii – doi băieți în vârstă de 5 ani și, respectiv, 3 ani, și o fiică de un an.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe