Căutare Live

O femeie a pus un pahar peste unt, dar a trăit o surpriză uriașă! Ce a observat

O femeie a decis să facă un experiment incredibil și a pus un pahar peste o bucată de unt pe care tocmai o scosese din frigider. În doar câteva secunde s-a întâmplat ceva incredibil!

În timp ce pregătea ceva de mâncare, o femeie s-a gândit să pună un pahar peste o bucată de unt pe care tocmai o scosese din frigider, ca să o protejeze de muștele din bucătărie.

Doar că după câteva secunde s-a întâmplat ceva de-a dreptul incredibil și gospodina a trăit o adevărată surpriză.

Ce se întâmplă dacă adaugi unt în cafea! Efectele sunt de-a dreptul incredibile!

Motivul? Bucata de unt își schimbase total consistența și devenise moale, numai bună de a fi întinsă pe pâine.

Așa că data viitoare când vrei să mănânci unt dar acesta este prea tare (fiind proaspăt scos de la frigider), tot ce ai de făcut este să pui apă fierbinte într-un pahar timp de câteva secunde, apoi să o verși și cu paharul gol (dar încălzit) să acoperi bucata de unt. Căldura emanată de sticlă va încălzi imediat ceea ce ai pus în interior.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri