Antena Căutare

O femeie a renunțat la carieră ca să fie femeie de casă: ”Bărbatul trebuie să fie întotdeauna pe primul plan. Am fost născută să fiu mamă și soție!”

În timp ce multe femei se bucură de succes răsunător în plan profesional și au cariere ce le aduc mai mulți bani decât soților, o mamă a decis să renunțe la serviciu și să trăiască de ca în urmă cu zeci de ani, când ”bărbatul era pe primul plan”. 

O femeie a renunțat la carieră ca să fie femeie de casă: ”Bărbatul trebuie să fie întotdeauna pe primul plan. Am fost născută să fiu mamă și soție!” Galerie
O femeie a renunțat la carieră ca să fie femeie de casă: ”Bărbatul trebuie să fie pe primul plan. M-am născut ca să fiu mamă și soție!”

Multe dintre femeile de succes din ziua de astăzi se împart între viața de familie și carieră, au un program încărcat și trăiesc în viteză. Nu este, însă, și cazul Alenei Kate Pettitt, o femeie în vârstă de 34 de ani, care respectă ”valorile tradiționale”, ce spun că femeile stau acasă, în timp ce bărbații aduc bani asigurându-le un trai decent.

Alena a lansat și o academie prin care își dorește ca femeile să învețe să fie din nou feminine și elegante, asigurându-se doar de bunăstarea soțului și a copiilor.

După șapte ani de căsnicie, a aflat secretul rușinos al soției sale: „Am trăit o minciună, sper să plătească pentru ce a făcut!”

”Soțul tău ar trebui să fie întotdeauna pe primul plan” - este deviza pe care o promovează tânăra care a decis să devină o soție tradiționalistă, trăind de parcă ar fi în 1959.

Alena, care a scris mai multe cărți despre feminitate și etichetă, a mărturisit că întotdeauna s-a simțit ciudat să trăiască în anii 90: ”Nu m-am regăsit niciodată în aceste vremuri și m-am considerat mereu o ciudată. Să fiu independentă și să lupt cot la cot cu bărbații nu e pentru mine. Întotdeauna am simți că am fost născută să fiu mamă și soție.”, a mărturisit tânăra care a dezvăluit că viața ei s-a schimbat ulterior, când soțul ei a făcut o remarcă inedită: ”Mi-a spus ”Simt că vrei un bărbat care să te admire și care să te facă să simți în siguranță” și s-a oferit să fie el acel bărbat.”, a povestit femeia.

Astfel, ea a mărturisit că acela a fost momentul în care a decis să renunțe la serviciu și să nu se mai ascundă.

Un soț și o soție s-au recăsătorit ca... soție și soție! „Viața noastră amoroasă este mai bună ca oricând. Acum înțeleg” - Foto

”A fost ca un vis împlinit. Să stau acasă, să-mi întâmpin soțul cu un pahar când vine acasă, să-mi pun un ruj roșu e tot ce mi-am dorit.”, a mai povestit tânăra, care acum stă acasă și are grijă ca hainele să fie curate, să gătească și să aibă grijă de copii.

Arăta ca o bunică, la 15 ani, iar acum arată ca o păpușă! A primit o FAȚĂ nouă, de 65.000 de euro! „Doar porumbeii îmi ț... Geniu, la doar trei ani! A fost primit de Mensa! Cum și-au dat seama părinții lui că au un fiu extrem de inteligent. „În...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x