Antena Căutare

O femeie a renunțat la Facebook și Instagram după ce și-a dat seama că petrecea prea mult timp online: ”Eram dependentă. Ajunsesem să-mi neglijez copiii și soțul!”

O tânără în vârstă de 31 de ani, mama a doi copii, a recunoscut că a renunțat la rețelele de sociale după ce și-a dat seama că a ajuns să fie dependentă de ele. Femeia petrecea trei ore pe zi pe Facebook și Instagram și abia interacționa cu cei doi copii ai ei. 

O femeie a renunțat la Facebook și Instagram după ce și-a dat seama că petrecea prea mult timp online: ”Eram dependentă. Ajunsesem să-mi neglijez copiii și soțul!” Galerie
O femeie a renunțat la Facebook și Instagram după ce și-a dat seama că petrecea prea mult timp online: ”Eram dependentă. Ajunsesem să-mi neglijez copiii și soțul!”

Charlotte New, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Caldicot, Wales, Anglia, a mărturisit că devenise atât de dependentă de rețelele sociale încât își neglija nu doar soțul, ci și copii, pe care nici măcar nu-i ajuta la teme.

Charlotte a dezvăluit că era mai preocupată de imaginile pe care le posta pe Facebook ori Instagram și de numărul de aprecieri pe care-l adunau decât de cei doi copii ai ei, Lielah, în vârstă de opt ani și Theo, de șase ani, cu care nu mai petrecea timp.

Uite ce NU ai voie să publici pe Facebook dacă vrei să nu ai probleme!

Totul s-a schimbat, însă, într-o zi când a primit o notificare pe telefon, prin care i se atrăgea atenția că a stat trei ore pe zi pe Facebook și pe Instagram. Atunci a considerat că e suficient, așa că și-a șters conturile de socializare și s-a simțit ”eliberată”.

Acum, însă, la o lună de la acest moment, tânăra a povestit că se simte mai încrezătoare în forțele ei și adoră să petreacă timp cu cei doi copii.

”Mi-am irosit foarte mult timp din viață, timp în care copiii mei n-au primit atenția de care aveau nevoie. Să nu primesc un număr mare de like-uri, precum prietenii mei, m-a distrus, m-a făcut să fiu paranoică și să am mai puțină încredere în mine.”, a povestit femeia care obișnuia să-și verifice aplicațiile dimineața, imediat ce se trezea, dar și la prânz, în pauza de masă.

Dependenta de jocuri online dusa la extrem

Acum, însă, ea susține că viața ei s-a îmbunătățit considerabil și se bucură din plin de momentele petrecute alături de soțul și de cei doi copii ai ei. De asemenea, ea speră ca într-o zi să-și convingă și soțul să renunțe la Facebook.

Oficiali dintr-un oraş chinez s-au scuzat că au făcut publice imagini ale unor persoane surprinse în pijamale pe stradă... Femeia de 72 de ani care face Kangoo Jumps a uimit-o pe Kinga Sebestyen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x