Antena Căutare

O femeie a simțit că ceva se mișcă în ureche. Ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți cei prezenți în casă. Ce a descoperit

O femeie a simțit că i se mișcă ceva în ureche și în scurt timp a făcut o descoperire ce a uimit-o nu doar pe ea, ci și pe toți ceilalți membri ai familiei sale.

imagine cu o femeie si un medic care se uita in urechea ei Galerie
Când a mers la spital, femeii nu i-a venit să creadă ce avea în ureche | sursa foto: Profimedia

Aceasta este surprinzătoarea întâmplare prin care a trecut o tânără care și-a dat seama că are ceva neobișnuit în ureche. Când a văzut despre ce este vorba, aceasta a fost mai mult decât surprinsă. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

O femeie a simțit că i se mișcă ceva în ureche și ceea ce a descoperit a lăsat-o fără cuvinte. Peste ce a putut să dea

Era o zi ca oricare alta atunci câdn Lucy Wild din Sale, Cheshire (Marea Britanie) a simțit că ceva nu este în regulă. Femeia în vârstă de 29 de ani a trăit timp de o săptămână cu o senzație bizară în zona uneia dintre urechi, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Citește și: O femeie a simțit un disconfort în ureche și a luat imediat o pensetă. Ce a putut să scoată: „Voi dormi cu dopuri de acum”

S-a trezit cu „pocnituri” în ureche într-una dintre dimineți și a crezut că este vorba despre niște dopuri de ceară, așa că n-a acordat prea mare importanță acestui detaliu. Durerea a persistat, așa că tânăra a decis să fie mai atentă la problema apărută la ureche.

Fiindcă la un moment dat în viață ea și-a scot un păianjen din ureche, folosind ulei de msăline, a decis să încerce tehnica și de data aceasta. Nu mică a fost surpriza ei (și a celorlalți membri de familie) atunci când în ureche a găsit ceea ce părea să fie un cuib de păianjen.

Citește și: O femeie făcea baie fetiței atunci când a văzut că se mișcă ceva în urechea ei. A mers la doctor și a primit vestea ce a speriat-o

Fără să mai stea pe gânduri și înțelegând că nu poate să curețe singură zona, tânăra a decis să meargă la spital, ca să ceară ajutorul medicilor. După procedură, tânăra susține că a rămas cu teama că zona nu este pe deplin curățată.

„Nu am simțit în viața mea o durere mai mare atunci când medicii au curățat zona. Mi s-a făcut rău. Aș prefera să mai fac o cezariană decât să mai trec prin asta”, a fost confesiunea neașteptată făcută de femeie, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

Un caz similar este cel al unei femei din Kansas City, în statul Missouri, SUA. Aceasta a fost îngrozită să afle că, în cazul ei, acea senzație neplăcută, de parcă îi intrase apă în ureche, era pricinuită de o mică vietate. Susie Torres a povestit, pentru un post local de știri (KSHB), toată pățania prin care a trecut. Femeia a crezut că i-a rămas apă în ureche, iar senzația neplăcută nu-i trecea deloc. Cum stânjeneala nu dispărea, ea a decis să meargă la medic, iar acolo a descoperit că avea o insectă în ureche.

Motivul pentru care ne simțim mai obosiți de Sărbători, deși dormim mai multe ore. Explicația specialiștilor... Un bărbat a refuzat să își ofere scaunul din avion unei femei însărcinate și, când au aflat motivul, mulți i-au dat drep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x