Antena Căutare

O femeie a vrut să arunce cenușa bunicului său în mare, dar ceva complet neașteptat s-a întâmplat, câteva minute mai târziu

sO femeie a decis să arunce cenușa bunicului său în mare, însă la câteva secunde după ce a făcut asta, ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

După ce a aruncat cenușa în mare, ceva uluitor s-a întâmplat | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o tânără în vârstă de 20 de ani, atunci când a vrut să împrăștie în mare cenușa regretatului său bunic. Femeia a aruncat pulberea în valuri, dar ceea ce a urmat a lăsat-o complet fără cuvinte. Cineva a filmat totul și imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, srârnind numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

O femeie a vrut să arunce cenușa bunicului său în mare, dar ceva complet neașteptat s-a întâmplat, câteva minute mai târziu

Să pierzi o persoană dragă poate deveni o experiență extrem de dureroasă, poate chiar traumatizantă. O tânără pe nume Kylie, în vârstă de 20 de ani, a suferit extrem de mult atunci când bunicul său a trecut în neființă. Din respect, aceasta a ales să îi respecte ultima dorință cu incinerarea și a ale să îi împrăștie cenușa în valurile mării.

Citește și: Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți

Articolul continuă după reclamă

Kylie s-a urcat pe o ambarcațiune și, când a ajuns destul de departe în larg, a aruncat cenușa în valurile mării. Nu a durat mult și ceva complet neașteptat s-a întâmplat, spre marea surpriză a tuturor celor prezenți pe barcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mulți delfini și-au făcut apariția și au început să înoate și să sară în apropierea bărcii. Tânăra a văzut această surpriză drept un semn că bunicul îi veghează de sus. Emoționată, aceasta a ale să împărtășească totul cu internauții.

Citește și: O femeie a descoperit că iubitul său decedat este activ pe Snapchat. Ce a urmat întrece orice imaginație. Ce a ieșit la iveală

„În sufletele noastre, adânc, știm că ne-a trimis delfinii ca să ne spună că el e încă alături de noi și că ne iubește foarte mult. Te iubim și noi și ne e atât de dor de tine, bunicule”, a fost mesajul scris de nepoata bărbatului, în dreptul clipului video publicat pe TikTok, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Cineva a filmat întreaga scenă și imaginile au ajuns să fie publicate pe contul de TikTok al tinerei. Filmarea a adunat mai bine de 17 milioane de vizionări, milioane de aprecieri și numeroase comentarii.

Iluzie optică. Un bărbat a pozat covorul de frunze dintr-o pădure. Un șarpe se află în imagine, dar puțini îl văd. Unde ... A câștigat premiul cel mare la loto, dar s-a ales cu nimic. Ce eroare a făcut femeia când s-a înscris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x