Antena Căutare

O femeie a vrut să probeze o brățară, dar a leșinat atunci când a aflat cât costa obiectul pe care tocmai îl spărsese din greșeală!

O femeie din China a leșinat atunci când vânzătoarea i-a spus cât costă brățara pe care tocmai o spărsese aceasta. Și prețul bijuteriei stricate a fost o surpriză pentru toată lumea!

O femeie din China a leșinat atunci când vânzătoarea i-a spus cât costă brățara pe care tocmai o spărsese aceasta. Și prețul bijuteriei stricate a fost o surpriză pentru toată lumea!

O turistă tocmai vizita orașul Ruili și a simțit nevoia să intre într-un magazin de bijuterii și să își ia un suvenir. Totuși, nu avea să știe că în doar câteva secunde va face o greșeală colosală.

Mai exact, turista a vrut să probeze o brățară de jad, dar a scăpat-o pe jos și aceasta s-a spart. Nervoasă, proprietara magazinului a cerut imediat ca obiectul să îi fie plătit.

Prețul? Echivalentul sumei de 44.000 de dolari! Șocul a fost atât de mare, încât femeia a leșinat instant!

De îndată ce și-a revenit din leșin, un alt bijutier a evaluat brățara și a spus că un preț corect ar fi de 26.000 de dolari. Familia turistei a plătit echivalentul sumei de 10.000 de dolari, dar deocamdată nu s-a soluționat conflictul.

Citește și:

Un tată a făcut 2250 de kilometri pe bicicletă doar ca să audă inima fiicei sale, pentru ultima oară!

Un puști a oferit bancnote în valoare de mii de euro trecătorilor pe o stradă din Bavaria. Nu ați avut drum pe acolo?... Nebunie mondială! Kendama a murit, spinnerul nu mai e la modă! Jucăria care trage cu scobitori va cuceri lumea. Știi cât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x