Antena Căutare

O femeie călătorește în jurul lumii însoțită de un SCHELET!

Cu toții avem câte un prieten ciudat, timid, retras, tăcut... însă acesta îi întrece pe toți!

O femeie călătorește în jurul lumii însoțită de un SCHELET! Galerie
Susan alaturi de Sam

Cu toții avem câte un prieten ciudat, timid, retras, tăcut... însă acesta îi întrece pe toți!

În timp ce majoritatea oamenilor își iau un rucsac, câteva haine și o periuță de dinți când pleacă la un drum lung, americanca Susan Weese își ia la pachet "prietenul": un schelet de plastic in mărime naturală, pe nume Samantha.

Susan călătorește în jurul lumii alături de Sam și imortalizează clipele petrecute împreună prin fotografii pe care la postează, ulterior, pe blog-ul său personal. Până acum, bizarul "cuplu" a vizitat Venetia, Roma, Paris, New York, Chicago, dar și alte destinații turistice interesante.

Însă excursiile pe care le fac cele două prietene nu sunt lipsite de peripeții. Odata, Susan a fost reținută de către reprezentanții Departamentului de Agricultură din New Jersey pentru se asigura că Sam nu este facută din oase reale. 

Femeia, în varstă de 54 de ani, spune că a devenit interesată de oase acum 30 de ani în timp ce lucra la ilustrații medicale. Iar strania idee de a merge însoțită peste tot de Sam i-a venit dupa ce a scos la o plimbare cu mașina un alt schelet, pe care l-a așezat pe scaunul pasagerului, cu ocazia Halloween-ului.

A găsit drumul spre prosperitate. Îşi pune un testicul „la bătaie” pentru 35.000 de dolari!... Jocurile video iți fac "capul mare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x