Antena Căutare

O femeie de 55 de ani castiga un ban in plus lucrand la... linia erotica

O femeie de 55 de ani din Marea Britanie castiga un ban in plus fiind operatoare la o linie erotica. Britanica starneste imaginatia barbatilor in timp ce calca, gateste sau face alte treburi casnice.

Potrivit The Sun, Maureen Gardner le spune barbatilor cu care vorbeste la telefon ca poarta lenjerie sexy, ca este tanara, inalta si cu parul lung, dar nu este deloc asa. Femeia poarta treninguri si nu are o talie de invidiat.

De multe ori, Maureen Gardner isi pregateste ceaiul in timp ce barbatii de la celalalt capat al firului cred ca se dezbraca si si-o imagineaza goala.

Britanica nu a dorit sa aiba un astfel de job de la inceput. Pentru ca avea nevioie de bani in plus, a gasit intr-un ziar un anunt prin care se cautau operatoare telefonice pentru ctit in carti.

Cum toate aceste posturi fusesera ocupate, femeie a primit oferta de a lucra la linia erotica. A acceptat oferta pentru ca este un job care ii ofera posibilitatea sa castige bani lucrand de acasa.

Foto: The Sun

SUA: un american si-a cumparat un aligator sa-i tina companie... VIDEO! Filipine: o tanara face surf pe spatele unui rechin-balena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x