O femeie de 92 de ani se pozează în bikini și face avere pe Instagram! Cum arată și de ce o adoră oamenii pe Helen Ruth Elam

O bătrână în vârstă de 92 de ani, care pozează în bikini, este noua senzație a Instagramului și femeia se poate lăuda că are milioane de fani în întreaga lume.

Helen Ruth Elam face senzație pe Instagram cu fotografiile sale

sursa foto: Shutterstock

Nu este vorba despre scenariul îndrăzneț al vreunui film, ci de povestea adevărată a unei femei pe nume Helen Ruth Elam din Statele Unite ale Americii, care pe internet folosește pseudonimul Miss Baddie.

Bătrâna în vârstă de 92 de ani nu face integrame și nici nu își ocupă timpul cu alte activități specifice vârstei sale, fiindcă are…o agenda prea plină! Pensionara este foarte activă pe Instagram și se poate lăuda cu milioane de urmăritori.

O bătrână în vârstă de 92 de ani face senzație pe Instagram cu pozele sale în bikini

Oricât de greu ar părea de crezut, Helen Ruth Elam nu își arată vârsta. Chiar dacă semnele fizice sunt mai mult decât evidente, spiritul femeii a rămas la fel de tânăr ca în urmă cu zeci de ani.

Citește și: Arată atât de bine la 50 de ani încât și tinerii încearcă s-o cucerească. Maya Spielman face senzație pe TikTok

Extrem de optimistă și cu o energie cu care ar întrece chiar și mulți tineri din zilele noastre, Miss Baddie își trăiește viața la intensitate maximă, zi de zi. În prezent, aceasta este o adevărată senzație pe Instagram, iar fotografiile și clipurile sale video adună instant numeroase reacții și comentarii din partea urmăritorilor.

Îndrăzneață și lipsită de inhibiții, doamna în vârstă de 92 de ani nu ezită să se pozeze în bikini, purtând topuri mulate, bocanci, costume de baie în culori vii și tot felul de alte obiecte vestimentare pe care nu prea le găsim în garderoba pensionarilor.

Citește și: O tânără a postat niște fotografii cu ea și a făcut 1 milion de dolari în 48 de ore. Cum s-a pozat Corinna Kopf

Într-una dintre fotografii, doamna Baddie apare inclusiv purtând corset sau fuste scurte, arată cei de la Dailystar.co.uk.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

Este ușor de înțeles de ce doamna reușește să atragă privirile tuturor și să facă senzație de fiecare dată când iese pe stradă sau când postează o poză pe pagina sa oficială de Instagram.

În prezent, americanca are peste trei milioane și jumătate de urmăritori și oameni din întreaga lume o admiră pentru energia debordantă, cheful de viață și modul în care a reușit să demonstreze că vârsta nu îți poate impune un anumit stil vestimentar sau o anumită conduită. Cu un suflet tânăr, doamna aduce un zâmbet pe chipurile apropiaților și mulți o iubesc pentru modul în care alege să își trăiască viața la superlativ, deși are 92 de ani!

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri