Antena Căutare

Cristina (50 de ani) s-a îndrăgostit nebunește de un tânăr. În câteva luni, femeia a rămas fără 1.000.000 de lei

O femeie trecută de prima tinerețe a căzut în plasa iubirii pe internet! I-a trimis o sumă de bani uriașă unui român pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar care o amăgea pe Facebook.

O femeie trecută de prima tinerețe a căzut în plasa iubirii pe internet! I-a trimis o sumă de bani uriașă unui român pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar care o amăgea pe Facebook. Îi spunea că o iubeşte, dar şi că e grav bolnav şi are nevoie de bani pentru tratamente. De îndată ce femeia i-a cerut banii înapoi, amorezul a dispărut. Acum, se face anchetă, pentru că tânărul ar fi parte dintr-o reţea de escroci sentimentali, care are la activ mai multe victime.

Inima Cristinei s-a înflăcărat la 50 de ani, când l-a cunoscut, pe Facebook, pe Marius. Un tânăr din Călăraşi, care, după câteva discuţii, complimente şi promisiuni pentru un viitor comun, a început să-i ceară femeii de afaceri din Stuttgart. sume tot mai mari de bani. Iar ea, patroana unei firme de curăţenie de succes, i-a tot trimis, din milă.

Ca să fie cât mai convingător, tânărul îi trimitea femeii fotografii din spital. Ea nu a observat că pe pat este scris numele unei clinici nu din Israel, ci din Spania. S-a înduioşat şi mai tare când bărbatul a cerut-o de soţie şi i-a promis că nu o va dezamăgi niciodată. Dar dragostea avea s-o coste.

Povestea de iubire se transformase într-un coşmar iar femeia ajunsese să se împrumute ca să-şi ajute prietenul. Sătulă de amânări, a decis să pornească singură o anchetă. S-a dus în Israel în căutarea bărbatului suferind. Nici urmă de el sau de clinică.

A depus plângere penală atât împotriva celui care a pretins banii cât şi împotriva unui prieten de ai lui, în contul căruia banii au fost viraţi în mai multe tranşe, şi care este, probabil liderul reţelei.

Cei vizaţi de anchetă nu au putut fi contactaţi. Profilurile lor de Facebook, de pe care trimiteau mesaje, au dispărut între timp. Nu este prima oară când iubirea pe internet se termină prost. De exemplu, la începutul lunii, un român de 31 de ani a fost convins de o tânără din Maroc să se dezbrace în faţa laptopului, pe videochat. Apoi i-a cerut 500 de euro, ca să nu publice imaginile pe internet. Bărbatul a făcut plângere la Poliţie pentru şantaj.

Trebuie să știi asta! Trucul care îți face încălțămintea impermeabilă... Cum alegem bijuteriile pentru a avea noroc în dragoste și bani. Carmen Harra: O piatră cu frecvența foarte puternică est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x