Antena Căutare

„Eu 23 de ani, el 55! Mami a fost supărată foc! Ea e mai tânără decât el”. O femeie a povestit cum s-a îndrăgostit de un bărbat cu 32 de ani mai în vârstă

Un soț și o soție cu o diferență de vârstă de 32 de ani între ei recunosc că sunt priviți, adesea, cu un tată și fiica lui, deși sunt căsătoriți de 17 ani. Cei doi au povestit cum funcționează relația lor.

„Eu 23 de ani, el 55! Mami a fost supărată foc! Ea e mai tânără decât el”. O femeie a povestit cum s-a îndrăgostit de un bărbat cu 32 de ani mai în vârstă Galerie
„Eu 23 de ani, el 55! Mami a fost supărată foc! E mai tânără decât el”. O femeie a povestit cum s-a îndrăgostit de un bărbat cu 32 de ani mai în vârstă

Carrie, în vârstă de 44 de ani, și soțul ei, Alan, în vârstă de 76 de ani, amândoi din Statele Unite ale Americii, s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani și susțin că au știut de la început că le-a fost dat să fie împreună.

Când s-au cunoscut, Carrie avea doar 23 de ani și lucra pentru un client al lui Alan – motiv pentru care ea și viitorul e soț erau nevoiți să vorbească adesea la telefon.

Cum s-au îndrăgostit, în ciuda diferenței de vârstă de 32 de ani

Carrie a povestit că deși era conștientă de diferența mare de vârstă dintre ea și Alan, a simțit că trebuie să îl întâlnească, pentru că îi plăcea la nebunie să vorbească cu el la telefon.

După ce Alan, care avea 55 de ani la acea vreme, a invitat-o la prânz, au stat de vorbă ore întregi și au aflat că sunt pe aceeași lungime de undă. Au rămas împreună, de atunci.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

„Suntem împreună din 1998 și ne-am căsătorit în 2003. Înainte, am fost într-o relație de scurtă durată cu un bărbat cu 15 ani mai în vârstă decât mine, iar Alan a mai ieșit cu femei tinere, dar niciuna atât de tânără ca mine. Suntem foarte compatibili”, a spus Carrie.

Alan are două fiice mai în vârstă decât Carrie, dintr-o căsnicie anterioară. Bărbatul a spus că a fost sincer cu ele în legătură cu intențiile lui în privința lui Carrie.

„Eu 23 de ani, el 55! Mami a fost supărată foc! Ea e mai tânără decât el”. O femeie a povestit cum s-a îndrăgostit de un bărbat cu 32 de ani mai în vârstă

Carrie și Alan, în prezent.

Mama ei, foc și pară când a auzit despre relația cu bărbatul cu 32 de ani mai în vârstă!

Pentru ea, însă, a fost ceva mai dificil. Mama ei, cu cinci ani mai tânără decât Alan, nici nu a vrut să audă de relația fiicei ei cu acest bărbat.

„Mama mea a fost supărată foc. I-a fost teamă de ce ar putea spune lumea despre noi. Nu i-a trecut decât abia după vreme de la cererea în căsătorie. Era îngrijorată că Alan ar putea, de fapt, să se folosească de mine.

Cei mai mulți dintre ceilalți membri ai familiei mele și dintre prietenii mei l-au acceptat pe Alan, mai ales după ce l-au cunoscut și au înțeles cât de mult mă iubește”, a mai spus Carrie.

Ea 25 de ani, el 70! S-au căsătorit și au devenit părinți! Tânăra a povestit de ce el este alesul! „L-am iubit din prima secundă!” – Foto

După mai bine de două decenii, unii oameni încă sunt șocați să afle că cei doi sunt soț și soție și nu tată și fiică.

„Evităm să ne îmbrățișăm, să ne sărutăm sau să ne ținem de mână în public, de teama reacțiilor negative ale oamenilor din jur”, a mai spus Carrie, care a dezvăluit că ea și soțul ei adoră să călătorească.

Ce beneficii ar avea relația lor, cu diferența de vârstă de 32 de ani

Carrie, care nu are copii, și Alan, care este bunicul a doi copii, au spus că relația lor, cu diferența de vârstă de 32 de ani dintre ei, are multe beneficii.

„Ne iubim mult și vrem întotdeauna să ne rezolvăm problemele. Maturitatea lui îmi do stabilitate, siguranță. Eu, ca partenerul mai tânăr din cuplu, aduc energie și poftă de viață în relație. În plus, amândoi învățăm unul de la altul.

Partea proastă este că mă îngrijorez gândindu-mă la cum ar arăta viața mea fără Alan. Îmi fac griji mai ales pentru că nu am copii”, a spus Carrie.

S-a petrecut o catastrofă! Coronavirusul ar proveni din Spania, găsit în conductele de scurgere și apele reziduale încă ... Cum arată pantalonii bombardieri, modelul căutat de mii de români pe internet: „Nu sunt bombardier, dar îi pot achițizio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x