Antena Căutare

O femeie din Africa a fost batuta si amendata pentru ca i-a servit sotului aripioare, nu piept de pui

Un barbat din Zimbabwe si-a batut sotia din cauza ca aceasta i-a servit la masa aripioare de pui si o pulpa, pastrand pentru ea pieptul. Potrivit Huffington Post, africanul a dus-o pe femeie in fata unui tribunal al tribului din care fac parte si aceasta a fost amendata.

O femeie din Africa a fost batuta si amendata pentru ca i-a servit sotului aripioare, nu piept de pui
| seriouseats.com

Jabulani Ncube, in varsta de 40 de ani, s-a infuriat cand a vazut ca sotia lui, cu 16 ani mai tanara, i-a servit la masa aripioare de pui, pipota si o pulpa. Problema a fost ca femeia a pastrat pentru ea pieptul si cealalta pulpa de pui.

Conform traditiei locale, cele mai gustoase parti ale puiului ii revin barbatului din casa. Astfel, pentru ca tanara sotie nu a respectat traditia, a fost batuta si reclamata la un tribunal tribal care a gasit-o vinovata de incalcarea obiceiului si i-a dat o amenda.

Femeia care s-a refugiat intre timp la bunica ei trebuie sa se revanseze oferind un pui intreg. Si bunica tinerei a primit aceeasi amenda deoarece nu a invatat-o pe nepoata sa isi trateze cum se cuvine sotul.

Daca va mai primi acelasi tratament la masa, Jabulani Ncube ameninta cu divortul.

Gangnam Style influenteaza cotatiile bursiere. Actiunile firmei conduse de tatal lui PSY au crescut de cinci ori... Prima infografie din lume: dezastrul lui Napoleon in campania din Rusia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x