Antena Căutare

O femeie din Alaska s-a batut cu un urs pentru a-si salva cainele

O femeie din Alaska si-a demonstrat curajul atunci cand s-a batut cu un urs, pentru a-si elibera cainele din ghearele lui.

Brooke Collins, in varsta de 22 ani, a povestit ca si-a lasat cei doi caini, Fudge si Toki, liberi in curtea casei, pentru a alerga si zburda. "Stateam linistita, pana cand l-am auzit pe Fudge latrand", a spus ea. Speriata, Brooke s-a dus sa vada ce e in neregula cu patrupedele ei si a dat nas in nas cu un urs negru, care ii musca Dachshund-ul de gat.

Temandu-se pentru viata cainelui ei, femeia s-a dus inspre urs si l-a lovit in bot, pana cand acesta i-a dat drumul lui Fudge. Apoi, prietenul lui Brooke a fugarit nepoftitul animal pana cand acesta a disparut in tufisuri.

"A fost un lucru stupid din partea mea, dar nu am putut sa ma abtin. Stiu ca nu ar fi trebuit sa procedez asa, dar nu am vrut ca Fudge sa moara", a declarat Brooke Collins pentru Jeneau Empire.

Sursa: Huffington Post
FOTO: seattlepi.com

O americana, arestata pentru intentii criminale, dupa ce a desenat si a scris „bomba” pe geanta unei prietene... VIDEO! Zboruri de 40 de metri cu aterizare in lac in statul american Utah...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x