Antena Căutare

O femeie din Anglia se hraneste de 10 ani doar cu snacksuri, ceai si Coca-Cola

O femeie din Anglia traieste doar cu snacksuri Monster Munch, de 10 ani incoace, fiind singura mancare pe care o suporta, relateaza The Sun.



Femeia locuieste impreuna cu partenerul sau si baiatul ei in varsta de 11 ani, pe care sustine insa ca ii hraneste sanatos. Ea mananca pe zi in jur de trei pungi de snacksuri a cate 45 de grame fiecare si a afirmat ca nu a mai servit o masa normala de cand avea 11 ani si a primit friptura cu legume.

"Daca exagerez cu snacksurile am dureri in gat din cauza aditivilor si trebuie sa beau mult ceai sau Coca-Cola, care sunt singurele lichide pe care le consum. [...] Stiu ca am o dieta nesanatoasa. Unghiile mele nu cresc cum trebuie si se rup. Cand ma spal pe dinti imi sangereaza gingiile. Am incercat sa mananc normal, dar durerile de stomac pe care le am nu merita efortul. Doctorul considera ca ele apar din cauza ca stomacul meu s-a micsorat atat de mult. Stiu ca suna nebuneste, dar nu ma vad schimbandu-mi prea curand obiceiurile din alimentatie", a declarat femeia.

Citeste si Antena3

Foto:ifood.tv

Dans la bara pe strazile din Columbia... Un nigerian a avut 107 neveste si 185 de copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x