Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O femeie din București a imortalizat „imaginea anului” în tramvai! Internauții: „Tu ar trebui să scrii o carte!”

Nu de puține ori, plimbările cu mijloacele de transport în comun din București și nu numai devin adevărate surse de inspirație. Acest lucru nu mai e o noutate, dovadă fiind postările sau imaginile pe care călătorii le „urcă” zilnic pe rețelele de socializare.

Nu de puține ori, plimbările cu mijloacele de transport în comun din București și nu numai devin adevărate surse de inspirație. Acest lucru nu mai e o noutate, dovadă fiind postările sau imaginile pe care călătorii le „urcă” zilnic pe rețelele de socializare.

O femeie din București a „imortalizat” un astfel de moment în drum spre muncă. „Vrei musai să ai loc în tramvai? Nu mai stă pe gânduri! Acţionează! Acum e posibil. Tot ce tre să faci e să cari după ţine un scaun”, a scris ea la descrierea unei fotografii mai mult decât sugestivă.

O bătrânică stă așezată pe un scaun în tramvai, dar nu unul obișnuit, ci o piesă de mobilier pe care, cel mai probabil, a achiziționat-o. Călătoarea a profitat că o avea asupra ei în condițiile în care era înghesuială în tramvai și s-a așezat pe „scaunul” ei.

„Tu ar trebui să scrii o carte cu memoriile RATB. Văd că ai o afinitate deosebită pentru această ravisantă instituție...”, i-a scris o prietenă celei care a făcut cunoscută întâmplarea. „Şi ce scaun, lemn masiv, nu că toate porcăriile de carton care se fac acum”, a completat alta.

Sursă: Facebook Monika Krajnik

Recomandari