Antena Căutare

O femeie din Germania traieste de 16 ani fara bani

O femeie de 69 de ani din Germani traieste de 16 ani fara sa foloseasca bani, iar povestea ei a devenit subiectul unui film documentar, relateaza Huffington Post. Heidemarie Schwermer, fosta profesoara si psihoterapeut, a decis in 1996 sa faca un experiment si sa traiasca un an de zile fara bani.

In copilarie, familia ei a avut dificultati financiare si a simtit mereu un sentiment de compasiune pentru saracii din Dortmund, orasul in care s-a stabilit la maturitate.

Femeia a renuntat la locul ei de munca si si-a donat toate bunurile cu exceptia celor care au incaput intr-un geamantan si un rucsac. Prietenii si cele doua fiice ale sale au fost socati de decizia ei.

Heidemarie Schwermer a inceput sa duca o viata de nomad si a oferit servicii de gradinarit, curatenie si sesiuni de terapie in schimbul adapostului si alimentelor.

Nemtoaica a scris si trei carti despre experienta despre care spune ca i-a adus libertate si bogatie interioara. Veniturile obtinute din vanzarea cartilor au fost donate. Povestea lui Heidemarie Schwermer va fi si subiectul unui film documentar.

Foto: pozitivnap.hu

A fost inventata turbina care transforma aerul in apa... VIDEO! La doar 5 ani este cea mai tanara pictorita profesionista din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x