Antena Căutare

Scene halucinante, la Iași! Ce s-a întâmplat atunci când o femeie ”posedată” a venit să se închine la racla Sfintei Parascheva! Imaginile sunt virale!

Zeci de mii de români s-au adunat, la sfârșitul acestei săptămâni, la Iași, la racla moaștelor Sfintei Cuvioase Parascheva, iar printre aceștia s-a numărat o femeie despre care s-a spus că este ”posedată”.

Zeci de mii de români s-au adunat, la sfârșitul acestei săptămâni, la Iași, la racla moaștelor Sfintei Cuvioase Parascheva, iar printre aceștia s-a numărat o femeie despre care s-a spus că este ”posedată”.

Țipetele femeii au șocat pelerinii adunați la rugăciune, mai ales că de îndată ce a ajuns în fața raclei, ea a început să țipe și să aibă un comportament foarte bizar. Ulterior, însă, după câteva minute, ea s-a liniștit, scrie bzi.ro.

Pelerinajul religios de la Iaşi s-a încheiat, luni seară, racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva fiind dusă înapoi în Catedrala Mitropolitană, în timp ce la rând se mai află câteva sute de oameni. Potrivit organizatorilor, în cele cinci zile de pelerinaj, aproximativ 140.000 de oameni s-au închinat la sfintele moaşte, durata maximă de aşteptare fiind de 18 ore.

Pe tot parcursul zilei de luni, mii de credincioşi au stat la rând pentru a ajunge la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, aşezate în curtea catedralei ieşene, însă spre seară numărul pelerinilor a scăzut sensibil, astfel că racla a fost dusă înapoi în interiorul lăcaşului de cult.

Potrivit organizatorilor, în cele cinci zile de pelerinaj, aproximativ 140.000 de oameni s-au închinat la sfintele moaşte, durata maximă de aşteptare fiind de 18 ore.

Sfânta Cuvioasa Parascheva este considerată a fi ocrotitoarea Moldovei, iar ziua de 14 octombrie, când este hramul, transformă Iaşiul în cel mai mare centru de pelerinaj din România.

Sursa: bzi.ro, news.ro

Ce se întâmplă după moarte. Un astrolog susține că a văzut cum și-a dat sufletul: "Trupul meu era pe masă"... Halloween 2018. Trei tutoriale care te învață să îți faci un machiaj de Halloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x