Antena Căutare

O femeie risca sa paralizeze, din cauza parului lung de 17 metri

Asha Mandela, femeia care detine recordul mondial Guinness pentru cele mai lungi codite impletite, ar putea paraliza din cauza greutatii mari a podoabei capilare, ce cantareste 19 kilograme

Femeia, in varsta de 47 de ani, si-a lasat parul sa creasca in urma cu 25 de ani, timp in care acesta a atins lungimea de aproximativ 17 metri.

Desi medicii au avertizat-o ca risca sa paralizeze, Asha nu renunta la podoaba capilara, dupa cum scrie Daily Mail. "Parul meu a devenit o parte din mine. Reprezinta viata mea. Niciodata nu il voi tunde. Sa imi tai parul ar fi ca si cum m-as sinucide. As fi ca un zombi", marturiseste Asha.

Motivul pentru care medicii ii recomanda sa renunte la podoaba capilara este faptul ca ar avea o deformatie a coloanei vertebrale, astfel ca intr-o zi, gatul ei ar putea ceda sub presiunea greutatii parului.

Asha Mandela are nevoie de doua zile pentru a-si spala si usca parul, pe care-l considera un fel de talisman. Mai mult, este de parere ca podoaba capilara imensa a ajutat-o sa se vindece de cancer si sa se recupereze dupa doua accidente cerebrale si alte doua atacuri de cord.

Foto: nerissairving.com

Moment socant pentru doi tineri. Preotul a decedat in timp ce ii cununa!... VIDEO! Doua gemene danseaza cu foc in... frigider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x