Antena Căutare

O femeie s-a dus la mormântul tatălui său, dar era să facă infarct! Ce a ieșit din pământ i-a pus pe toți pe fugă!

O femeie a trecut prin adevărate clipe de coșmar atunci când a fost la mormântul tatălui său, dar ceva terifiant i s-a întâmplat.

O femeie s-a dus la mormântul tatălui său, dar era să facă infarct! Ce a ieșit din pământ i-a pus pe toți pe fugă! Galerie
Întâmplarea a devenit cunoscută pretutindeni

O femeie a trecut prin adevărate clipe de coșmar atunci când a fost la mormântul tatălui său, dar ceva terifiant i s-a întâmplat.

S-a dus la cimitir, aşa cum făcuse în fiecare săptămână, în ultimii trei ani. Într-o zi, însă, ceva desprins parcă din filmele de groază s-a întâmplat!

VIRAL: Amuzant e puţin spus! Reacţia neaşteptată a unei fetiţe atunci când îşi vede tatăl proaspăt bărbierit

Aproape a leşinat de spaimă când, ajunsă în faţa mormântului tatălui său, a văzut cum din pământ ies două mâini!

Speriată, femeia a început să țipe. Alertaţi, paznicii au venit la ea şi au rămas muţi de uimire când au văzut şi ei grozăvia, potrivit rnl.ro.

Abia apoi au aflat că „mâinile” ieşite din pământ erau o specie de ciupercă, Xylaria polymorpha, cunoscută sub denumirea populară de „mâna mortului”.

Când şi-a revenit, femeia a curăţat mormântul şi a plantat flori. Pozele au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Dubaiul te lasă mască! Cum arată prima clădire de birouri "scoasă" la imprimanta 3D. A fost dată deja în folos... Ochii, oglinda sufletului! Află ce spune culoarea lor despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x