Antena Căutare

Nu e glumă! O femeie de 30 de ani a chemat Ambulanța ca să nască, dar medicii au descoperit că...bebelușul nu există: ”Pacienta e obeză!” 

O femeie în vârstă de 30 de ani, din localitatea Fălciu, județul Vaslui, a chemat de urgență Ambulanța, pentru a fi transportată la spital pentru a naște. 

O femeie în vârstă de 30 de ani, din localitatea Fălciu, județul Vaslui, a chemat de urgență Ambulanța, pentru a fi transportată la spital pentru a naște.

Femeia, care a susținut că i s-au declanțat contracțiile pentru naștere, a fost dusă la spital și a intrat în sala de travaliu. Acolo, însă, medicii aveau să constate că femeia nu este însărcinată, în ciuda faptului că ea susținea cu ardoare că poartă un bebeluș în pântece.

Andreea T., în vârstă de 30 de ani, s-a întors din Germania pe 5 februarie, iar două zile mai târziu, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna vasluiană Fălciu, a sunat la Ambulanță pentru că i s-ar fi ”declanşat durerile de naştere”. Ea a declarat dispecerului de la Ambulanţă că este gravidă, cu sarcină la termen. Transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă ”Elena Beldiman” Bârlad, femeia a fost dirijată din Unitatea de Primiri a Urgenţelor către sala de travaliu.

Acolo, a fost preluată de medicul de gardă, care în urma controlului ginecologic a constatat că de fapt femeia nu este însărcinată. Cum aceasta invoca faptul că are o ”sarcină ascunsă” şi că ar fi fost monitorizată de medicii din Germania, cadrele medicale de la spitalul din Bârlad au făcut investigaţii suplimentare.

Toate analizele, investigațiile ecografice, dar și testele de sarcină efectuate în prezența medicilor au arătat că femeia nu este însărcinată. Ea, însă, susține în continuare că poartă un copil în pântece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cealaltă parte, însă, medicii susțin că femeia e obeză. Reprezentanţii Spitalului ”Elena Beldiman” Bârlad au precizat că în cazul de faţă au avut de-a face cu ”o sarcină închipuită” şi că de fapt pacienta suferea de anumite dereglări hormonale, fiindu-i recomandat tratament medical în acest sens. Femeia a refuzat cu vehemenţă această ipoteză, ea fiind convinsă că are ”o sarcină ascunsă”.

Miercuri, 13 februarie, femeia de 30 de ani a plecat la o clinică din Bucureşti pentru cere ajutorul medicilor de acolo, convinsă fiind că ea urmează să nască.

Dovada din Biblie ce schimbă totul despre extratereștri! Ce secret a fost ascuns de Biserică... Măsura care a revoltat Mapamondul: Taxarea cuplurilor până când vor avea doi copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x