Antena Căutare

O femeie și-a comandat o ținută de pe TikTok, dar când a primit coletul i-a picat fața. Ce era în cutia adusă de curier, de fapt

Încântată de o ținută pe care a văzut-o online, pe TikTok, o femeie a decis să își comande un set. A rămas fără cuvinte atunci când a primit coletul adus de curier.

femeie care deschide o cutie adusa de curier Galerie
Când a văzut ce e în cutia adusă de curier, femeia a rămas mută de uimire | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o mamă pe nume Megan Beasley. Pasionată de cumpărăturile online, aceasta a decis să își comande o ținută formată din tricou și pantaloni scurți, perfectă pentru o călătorie cu avionul.

A așteptat cu nerăbdare să vină coletul, dar când a deschis cutia a avut parte de o surpriză de proporții.

Numeroase persoane preferă să facă tot felul de cumpărături online, căci astfel pot economisi timp și bani și pot avea acces la o varietate imensă de produse. Totuși, uneori, lucrurile nu ies chiar atât de bine. De acest lucru s-a convins și o femeie pe nume Megan Beasley, mamă a doi copii, care a decis să comande pe TikTok o ținută formată din două piese, dar a avut parte la final de o surpriză de proporții.

Doamna a găsit pe TikTok un set format din pantaloni scurți și un tricou, ținută pe care a comandat-o cu gândul că va fi potrivită pentru aeroport, când va călători.

Articolul continuă după reclamă

Totuși, ceea ce a părut inițial ca un chilipir s-a transformat ulterior într-o întâmplare extrem de nefericită. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a primit coletul adus de curier. În cutie a găsit un tricou și un patalon scurt, dar produsul de pe TikTok nu semăna deloc cu produsul din realitate. Materialul era de proastă calitate și nu se ridica la standardul celui din imaginile de pe TikTok. Materialul hainelor era subțire și dădea senzația că zgârie pielea. În plus, hainele erau atât de subțiri încât parcă se vedea totul prin ele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată, această a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, ca să arate dovada. Imaginile au ajuns pe TikTok-ul ei personal și s-au viralizat. Nu puțini au fost cei care au reacționat și s-au amuzat văzând ce produs a primit în locul celui comandat.

Unii dintre internauți au spus chiar că au trăit experiențe similare, motiv pentru care fie au returnat produsele, fie au ales să cumpere direct din magazine, chiar la preț mai mare, ca să se asigure că nu au parte de dezamăgiri.

„Am comandat același produs de pe TikTok, am așteptat patru săptămâni ca să vină, până la urmă a venit după ce am plecat cu avionul, deci comanda a fost inutilă. A fost risipă de timp și de bani”, „Am returnat produsul, e de proastă calitate”, iată câteva dintre reacțiile internauților, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Megan Beasley obișnuiește să pună pe contul său de TikTok imagini cu diferitele comenzi pe care le face online și nu puțini sunt cei care o urmăresc cu interes.

Care sunt cele mai bizare obiceiuri de nuntă din lume, ce te fac să te gândești că la români e chiar bine! Ce tradiții e... Un bărbat și-a cumpărat un garaj vechi, dar a descoperit o adevărată comoară atunci când făcea curat în el. Peste ce a d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x