Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat un buncăr din timpul celui de-al Doilea Război Mondial! Musafirii trăiesc un șoc atunci când văd cum arată înăuntru

O femeie a decis să transforme un buncăr în ceva cu adevărat surprinzător. Acum orice musafir îi trece pragul are un adevărat șoc.

O femeie a decis să transforme un buncăr în ceva cu adevărat surprinzător. Acum orice musafir îi trece pragul are un adevărat șoc.

Elizabeth Strutton a cumpărat pentru suma de 200.000 de dolari un buncăr construit de britanici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Chiar dacă locul nu arăta spectaculos, femeia s-a ambiționat și și-a dus planurile până la capăt.

A amenajat locul astfel încât totul să arate impecabil și azi, buncărul s-a transformat într-o adevărată locuință de lux, în care oricine și-ar dori să trăiască.

Un simplu tablou cu cai te poate păcăli ușor! Încearcă și tu cea mai tare iluzie optică a momentului!

Așa cum era de așteptat, fotografiile cu buncărul au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea. Urmărește galeria foto de mai sus ca să vezi minunea!

O femeie a inventat rochia de mireasă făcută din hârtie igienică și arată surprinzător! Ai purta așa ceva?... Au mai rămas 5 ZILE până când omenirea va trăi unul dintre cele mai neobișnuite momente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x