Antena Căutare

O femeie și-a dat pantalonii jos într-un magazin și a „defilat” cu lenjeria intimă la vedere. Cineva a filmat totul

O femeie a renunțat la inhibiții și a „defilat” cu lenjeria intimă la vedere într-un supermarket.

colaj foto cu holly jane Galerie
Femeia este mormonă, dar asta n-o oprește să se pozeze în ipostaze îndrăznețe | sursa foto: Profimedia

O femeie i-a bulversat complet pe clienții unui magazin atunci când și-a dat pantalonii jos și a început să „defileze” fără pic de remușcare. Cineva a filmat tot incidentul și a imaginile au făcut rapid înconjurul lumii, devenind virale.

O femeie și-a dat pantalonii jos într-un magazin și a „defilat” cu lenjeria intimă la vedere, fără pic de reținere. Cineva a filmat totul

Acesta este incredibilul gest făcut de Holly Jane, o femeie în vârstă de 39 de ani, care se afla la cumpărături. La un moment dat, doamna, care este și mamă, și-a dat pantalonii jos și a „defilat” așa, printre rafturile cu produse.

Citește și: Anamaria Prodan, goală în camera de hotel. Imaginile de la geam care o dezvăluie pe impresară. Cât de bine arată la 51 de ani

Femeia a reușit să stârnească un val uriaș de reacții în timpul unei vizite la supermarket, însă cei care o cunosc pe Holy Jane știu că gestul ei nu este unul ieșit din comun pentru ea. Mama de 39 de ani din Statele Unite ale Americii a reușit să devină cunoscută și a ajuns pe prima pagină a ziarelor atunci când a declarat fără reținere faptul că aparține religiei mormone, dar este totodată și creatoare de conținut online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși religia pe care o practică este restrictivă și promovează decența și spiritul conservator, acest lucru nu o oprește pe femeie să câștige o avere considerabilă în fiecare lună făcând ceva ce comunitatea religioșilor nu apropă deloc. În ultima postare a sa de pe Instagram, aceasta a reușit să își lase urmăritorii fără cuvinte.

Citește și: Soția lui Kanye West „lovește” din nou! S-a îmbrăcat toată în articole transparente, iar trecătorii au crezut că e goală pușcă!

Fără pic de reținere, aceasta a mers la un supermarket local și, la un moment dat, și-a dat pantalonii jos și a „defilat” așa, fără pic de remușcare. Piesa vestimentară n-a fost data complet jos de pe trupul ei, ci suficient de mult pentru ca doamna să își socată la iveală lenjeria intima sexy, ce a aprins imediat imaginația urmăritorilor săi de pe Instagram, au informat cei de la dailystar.co.uk.

Cienva a filmat-o, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții. Mama de religie mormonă câștigă sume importante de bani prin vinderea pozelor sexy sau a diferitelor clipuri video, chiar dacă acest lucru este criticat de cei din congregație. În ciuda criticilor și a eforturilor celor din jur de a o convinge să renunțe și să adopte o atitudine mai modestă, femeia din California este determinată să continue să facă poze și filmări îndrăznețe.

O femeie a spart o casă pentru a face curățenie în ea. Ce s-a întâmplat după ce a fost prinsă de polițiști... Caz terifiant. O tânără a decis să fie eutanasiată din cauza unei boli de care mulți suferă. Ce mesaj tulburător a trans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x