Căutare Live

O femeie și-a luat un inel de la un târg de vechituri! Peste 30 de ani a avut parte de o surpriză uriașă!

În urmă cu 30 de ani, o femeie și-a cumpărat un inel frumos, la preț de chilipir. Totuși, se pare că aceasta a fost cea mai bună decizie a vieții sale.

În urmă cu 30 de ani, o femeie și-a cumpărat un inel frumos, la preț de chilipir. Totuși, se pare că aceasta a fost cea mai bună decizie a vieții sale.

Femeia a mers la un târg de vechituri și a pus ochii pe o bijuterie. S-a negociat cu vânzătorul și l-a luat la prețul de doar 15 dolari.

Trei decenii mai târziu, surpriza a fost uriașă! Mai exact, după o evaluare mai atentă, se pare că bijuteria era una reală, iar piatra era, de fapt, un diamant de 26.27 de carate.

Valorea pietrei a fost estimată la 455.000 de dolari, iar femeia a devenit astfel foarte bogată!

Citește și:

Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri