Antena Căutare

O fetiţă a câştigat o păpuşă la tombolă. Mama ei a găsit CEVA ŞOCANT în interiorul jucăriei

O femeie din Marea Britanie, mama unei fetiţe adorabile, a făcut o descoperire îngrozitoare, căutând în interiorul păpuşii câştigate de copilul ei la o tombolă.

O femeie din Marea Britanie, mama unei fetiţe adorabile, a făcut o descoperire îngrozitoare, căutând în interiorul păpuşii câştigate de copilul ei la o tombolă.

O fetiţă de opt ani aşteaptă rezultatele unor teste după ce s-a înţepat într-o seringă folosită, ascunsă într-o păpuşă pe care o câştigase la o tombolă, scrie thisislincolnshire.co.uk.Micuţa Grace Hyde, în vârstă de opt ani, câştigase păpuşă la o tombolă din Lincolnshire şi s-a înţepat în momentul în care a început să se joace cu ea. Mama să a cercetat cu mai multă atenţie păpuşă şi a găsit imediat seringă ascunsă în ea.

Cum a fost posibil aşa ceva?

"Sunt îngrozită, nu-mi vine să cred, a declarat femeia. Că părinte, încerci să îţi protejezi cât poţi de bine copilul şi este oribil să îţi dai seama că viaţă lui poate fi pusă în pericol deoarece s-a jucat cu o păpuşă câştigată la o tombolă", a declarat mama fetiţei.

Organizatorii tombolei, serviciile de urgenţă din localitate, s-au declarat stupefiaţi de întâmplare şi au declarat că au cumpărat păpuşă de la un târg.

Fetiţă a fost deja tratată preventiv pentru hepatită, iar acum aşteaptă rezultatele unor teste, inclusiv al celui pentru detectarea HIV. Poliţia investigheză cazul, prima varianta luată în calcul fiind cea a unui consumatori de droguri care ar fi ascuns seringă în păpuşă.

Sursă: thisislincolnshire.co.uk.

Taurii, niște norocoși: La ei trag banii precum un magnet! Horoscopul zilei de miercuri, 20 aprilie... ZODIA care minte PERFECT! Se jură de ceea ce-ţi spune şi te face să o crezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x