Antena Căutare

Cazul care a șocat lumea medicală! O fetiță a rămas timp de 13 ani în pântecul mamei. Femeia a fost operată de urgență

Un caz straniu a fost descoperit în Italia, la Brindsi, atunci când o femeie în vârstă de 51 de ani a descoperit că de 13 ani avea în pântec o fetiță. 

Caz șocant în lumea medicală! O femeie de 51 de ani a fost la un pas de moarte după ce medicii au descoperit că avea în pântec o fetiță nenăscută timp de 13 ani! Ce au descoperit medicii în timpul operației

Un caz straniu a fost descoperit în Italia, la Brindsi, atunci când o femeie în vârstă de 51 de ani a descoperit că de 13 ani avea în pântec o fetiță.

Potrivit rotilianul.com, fetița rezultase dintr-o sarcină gemelară, din care cea mică murise chiar în pântecul mamei, iar fratele ei geamăn s-a născut perfect sănătos.

Ce este și mai straniu, că nimeni nu și-a dat seama la nașterea frățiorului sau cu ocazia altor analize, că fetița se afla acolo, rămasă în pântecul mamei.

Copilașul ar fi trebuit să se nască în 2005 odată cu fratele ei, dar dincauze necunoscute, copila a rămas acolo și nimeni nu a observat de existența ei pentru mulți ani de zile.

În 2005 femeia, care lucra în agricultură, a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, dar nimeni nu a văzut că surioara lui moartă rămăsese singură în pântecul mamei. La început femeia a pezentat dureri ciudate, însă în urma multor serii de investigații și ecografii, nimic nu părea ciudat.

În toți acești 13 ani, femeia lua constant analgezice pentru a potoli crampele abdominale care o chinuiau de când a născut băiețelul. Practic, din acel moment, viața ei nu a mai fost la fel, fiind umbrită în permanență de stările de rău pe care le avea.

Totul a luat o întorsătură neașteptată acum 1 an și jumătate când femeia a început să aibă sângerări. Deși a făcut analize care arătau că totul este în regulă, sângerările nu se opreau.
Pe data de 7 ianuarie 2019, femeia a început să aibă complicații, durerea a devenit extrem de puternică și simțea furnicături în braț.

Femeia a fost dusă de urgență la spital, unde i s-au făcut transfuzii de sânge. Un doctor i-a făcut un istoric al evenimentelor medicale și a bănuit ce s-ar fi putut întâmpla. Femeia a fost suspusă unei alte operații de cezariană, după 13 ani în care i s-a găsit fetița, care se afla într-o placentă diferită de cea a fratelui ei, și care se dusese foarte mult în partea dreaptă a abdomenului.

Din acest motiv, ea s-a putut ascunde atât de bine de aparatele de ecografie și nu a fost identificată timp de 13 ani.
În urma acestei experiențe care i-au marcat viața acestei familii, femeia va depune o plângere la poliție pentru malpraxis.

„Sinuciderea nu este modă”. Gafă colosală în modă! Burberry a șocat cu un hanorac – Foto... Bărbatul a angajat o escortă sexy și a chemat-o la apartament! Ce a pus-o să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x