Antena Căutare

O fetiță de 4 ani se simțea rău. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

O fetiță de 12 ani avea dureri de cap și îi curgea nasul, așa că părinții au crezut că e răcită. Când starea i s-a agravat, copila a fost dusă la spital, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu fetita de 4 ani pe care parintii au crezut-o racita Galerie
Părinții au crezut că e răcită, dar medicii au dat un diagnostic crunt | Credit: Evening Gazette/thesun.co.uk

O fetiță de 4 ani a început să se simtă rău, așa că părinții au crezut că e doar răcită. Când a început să facă febră și starea i s-a agravat, copila a fost dusă de urgență la spital, iar medicii i-au dat un diagnostic dureros.

Copila de doar 4 ani a spus părinților că nu se simte bine și părinții au crezut că, cel mai probabil, este vorba despre o răceală banală. Apoi, când au început să apară și alte simptome, aceștia au decis s-o ducă la spital. După un control, medicii i-au pus copilei un diagnostic crunt.

O fetiță de 4 ani a început să se simtă rău și părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

Isabellah era un copil cât se poate ede sănătos atunci când a început să se simtă ca și când ar fi fost răcită, în august 2021. Mama fetiței, pe nume Amy (29 de ani), a explicat faptul că ceea ce ințial părea o întâmplare banale s-a transformat într-un adevărat „film horror”.

„A început cu ceea ce noi am crezut că e doar o răceală. Apoi, copila a început să sforăie, un lucru ciudat. Când am simțit că avea respirația urât mirositoare am înțeles că ceva nu este în regulă și că ceva se întâmplă”, a mărturisit Amy din Hartlepool (Marea Britanie), potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

Îngrijorată, aceasta și-a dus copila la medicul generalist și acesta a zis că poate e vorba despre niște polipi. Totuși, când simptomele au început să se agraveze, toată lumea a înțeles că situația e mult mai grabă de atât.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copila a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că medicii au decis să îi facă alte și alte teste. Așa a ieșit la iveală faptul că Isabellah avea o tumoră rară și canceroasă în zona gâtului, localizată în nazofaringe.

„La un moment dat se putea vedea tumora ieșind din nas. Când a strănutat efectiv a ieșit din nas”, a mai zis mama.

În Marea Britanie, în jur de 260 de persoane sunt diagnosticate anual cu această afecțiune. Totuși, medicii spun că există tratament.

Citește și: Un băiețel de 8 ani avea dureri de burtă și părinții au crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Atunci când tumora i-a blocat căile de respirație, fetiței i s-a pus un tub special, care să îi permită respirația. Ulterior, copila a început curele de chimioterapie și radioterapie. Rezultatele nu au întârziat să apară și fetița se simte acum mult mai bine, fiind la un pas de vindecare.

Povestea ei a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Micul dejun primit de o româncă la un hotel din Eforie Nord. Ce primesc turiștii care dau 340 de lei pe o cameră: „Ca la... O femeie a cumpărat banane și a descoperit că au miezul negru roșiatic. Ce sunt „venele” din interior și ce trebuie să f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x