Antena Căutare

O fetiță de cinci ani face drifturi exemplare. Se antrenează de la 11 luni și ar putea juca lejer în următorul "Fast and Furious"

Are doar cinci ani, dar se antrenează de la 11 luni. Lila Kalis pare neînfricată în maşinuţa ei roşie, iar drifturile pe care le face te lasă pur şi simplu mască.

Are doar cinci ani, dar se antrenează de la 11 luni. Lila Kalis pare neînfricată în maşinuţa ei roşie, iar drifturile pe care le face te lasă pur şi simplu mască.

Tatăl, skateboarder profesionist, este cel care a construit mini-autoturismele din dotare, împreună cu ea. Micuţa are toate şansele să ajungă un pilot priceput.

Parchează dintr-o singură manevră, între două obstacole, fix cum fac profesioniştii în clip-urile video de pe YouTube, şi se roteşte într-un singur punct, de jur împrejurul celui care "i-a pus volanul în mâna", când nu avea nici un an.

La cât de bine se pricepe, fetiţa asta ar trebui să joace în Fast and Furious. Le-ar face concurenţă serioase băieţilor răi din celebra serie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premieră în România. Radio ZU, primul radio care transmite LIVE din tren. A fost nebunie, marca FORZA ZU!... Viața bate filmul! "O noapte la muzeu" s-a transformat într-o realitate inedită. Un olandez a avut ocazia să d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x