Antena Căutare

O fetiță de patru ani, bolnavă în fază terminală, și-a îndeplinit ultima dorință, pe patul de spital. Cu ochii închiși, lipsită de viață, micuța a fost "domnișoara cu flori" la nunta părinților săi. Imaginile te cutremură!

E greu de înţeles cum zâmbetul unor suflete pure, nevinovate este îngheţat brusc de boli nemiloase, care reuşesc să smulgă orice fel de speranţă din sufletul părinţilor. Însă, totuşi, este o realitate a zilelor noastre, o realitate care poartă numele de cancer.

E greu de înţeles cum zâmbetul unor suflete pure, nevinovate este îngheţat brusc de boli nemiloase, care reuşesc să smulgă orice fel de speranţă din sufletul părinţilor. Însă, totuşi, este o realitate a zilelor noastre, o realitate care poartă numele de cancer.

Te trec fiorii pe şira spinări doar pronunţându-i numele şi ţi se sfâşie sufletul în fata suferinţei pe care puii de om trebuie să o îndure, când orele de chimioterapie şi perfuziile iau locul jocului. Chiar şi aşa, îşi duc crucea până la capăt, cu inocenţă, dar în acelaşi timp maturitate. Ştiu ce îi aşteaptă, însă moartea este privită ca un simplu personaj negativ din desene animate, care trebuie învins de eroi. Eroi care prind viaţă în trupurile lor mici.

Paige nu s-a visat eroină. A vrut doar să fie o mică domnişoară responsabilă cu petalele de trandafiri azvârlite în spatele părinţilor săi, în ziua mult aşteptată de aceștia. Însă o tumoră pe creier i-a luat această bucurie. În urmă cu două luni, familia a fost lovită de vestea teribilă.

Șocul a fost şi mai mare, când, de curând, medicii i-au anunţat pe cei doi părinţi că fiica lor de doar patru ani mai are doar o săptămână de viaţă. Tratamentele care ar fi trebuit să îi prelungească viaţa au avut fix efectul contrariu.

Ţintuită pe un pat de spital, după operaţie, cu ochii închişi şi îngrijită în permanenţă de mama sa, fetiţa şi-a îndeplinit ultima dorinţă. A fost o mică floricică la nunta părinţilor săi, care a avut loc în salonul copilei. Imaginile sunt extrem de emoţionante.

Iar lupta încă nu s-a încheiat. Deşi medicii nu îi mai dau speranţe lui Paige, micuţa se luptă pentru viaţa ei din răsputeri.

De ce trebuie să-ți setezi telefonul pe 'mod avion', când călătorești. Ce se poate întâmpla dacă omiți acest gest... Momentul în care un bărbat încearcă să ademenească trei fetițe cu gogoși, pentru a le răpi. Era gata să le bage în duba ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x