Antena Căutare

O fetita din Vietnam provoaca incendii cu puterea mintii

O fetita de 11 ani din Vietnam poate incendia lucrurile din jurul ei folosindu-se numai de puterea mintii, relateaza portalul Oddity Central.

Parintii fetitei au declarat ca aceasta a incendiat un intreg etaj al casei si cred ca a reusit acest lucru pentru ca emana o energie speciala.

Familia ei si-a dat seama de puterile sale neobisnuite in urma cu o luna, dupa ce au avut loc mai multe scurtcircuite la instalatia electrica a casei. Fetita a incendiat si alte obiecte precum un capac de toaleta, salteaua patului, iar puterea ei s-a manifestat si in afara casei.

In timpul unei vacante petrecute la mare, micuta a incendiat camera de hotel in care statea. Mai mult, de cateva ori i-au luat foc fara motiv si hainele pe care le purta.

De cand au avut loc aceste evenimente, parintii ei au inlocuit instalatia electrica, stau mereu cu galeti de apa in casa si o supravegheaza non-stop.

Micuta a fost dusa la medic pentru a se descoperi din ce cauza are capacitatea de a incendia lucrurile din jurul ei. In urma unei tomografii s-a descoperit ca are o formatiune ciudata in emisfera dreapta a creierului.

Foto: odditycentral.com

VIDEO! O companie elvetiana realizeaza diamante din cenusa umana... Un barbat a supravietuit dupa ce s-a aruncat in cascada Niagara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x