O fostă brutăreasă a dat gogoşile pe altceva. Rezultatul? A slăbit 40 de kilograme şi vrea să împărtăşească secretul ei lumii întregi!

 

Kira Hathaway, o britanică simpatică, dar care se lupta cu problemele de supraponderalitate încă din copilărie, a reuşit imposibilul: a slăbit circa 40 de kilograme. După ce şi-a pierdut locul de muncă, a găsit alinare în produsele alimentare dulci, excesul de dulciuri dându-i în schimb peste cap metabolismul.

Fiind de profesie brutar, ea a fost mereu înconjurată de delicatese dulci, dar tot a reuşit să slăbească 40 de kilograme, iar acum doreşte să împărtăşească tuturor succesul ei.

Kira a realizat că excesele alimentare pe fond emoţional sunt principalul motiv pentru care s-a îngrăşat foarte mult şi a înţeles că sosise momentul să abordeze problema într-un mod "sănătos", scrie secretele.com.

În urmă participării la un workshop în domeniu, femeia a aflat că nu este necesar să numeri caloriile în mod obsesiv, ci mai degrabă să te concentrezi asupra valorilor nutritive ale produselor alimentare pe care le consumi.

                                                                 Kira va ajunge la silueta mult visată

Mai jos sunt sfaturile pe care ţine să le împărtăşească tuturor celor care au probleme de supraponderalitate:

• Depistează exact sursa exceselor alimentare. Până ce nu descoperi cauzele de fond din spatele bulimiei, nu vei reuşi să slăbeşti atât cât îţi propui, plus că rişti să pui la loc kilogramele pe care le dai jos.

• Urmează metodă 3 + 2 (3 mese principale şi 2 gustări pe zi). În acest fel te vei simţi satul pe tot parcursul zilei şi nu vei mai simţi nevoia să consumi şi alte alimente în afara meselor principale.

• Încetează să mai ţii bilanţuri stricte ale numărului de calorii ingerate, şi concentrează-te în schimb pe contorizarea nutrienţilor conţinuţi de alimente. Combină o dietă sănătoasă cu cât mai multă mişcare, iar eforturile tale vor fi încununate de mai mult succes.

• De asemenea, un truc util este să te fotografiezi în timp ce faci exerciţii fizice. Astfel vei putea observă exact ce merge şi ce nu, ceea ce îţi va permite să ajustezi mai bine antrenamentul şi să ajungi mai repede la greutatea dorită!

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe