Antena Căutare

O fostă casă din Los Angeles a producătorului Aaron Spelling a fost vândută la preţul record de 120 de milioane de dolari

Vila din Holmby Hills a fost construită în 1991 pentru soţii Aaron şi Candy Spelling. Ea a fost vândută pentru 120 de milioane de dolari, cel mai mare preţ din istoria pieţei imobiliare din Los Angeles, scrie LA Times.

O fostă casă a producătorului de televiziune Aaron Spelling a fost vândută la un preţ record pentru piaţa imobiliară din districtul Los Angeles.

Vila din Holmby Hills a fost construită în 1991 pentru soţii Aaron şi Candy Spelling.

Ea a fost vândută pentru 120 de milioane de dolari, cel mai mare preţ din istoria pieţei imobiliare din Los Angeles, scrie LA Times.

După moartea lui Spelling, Candy a vândut casa Petrei Stunt, fiica miliardarului Bernie Ecclestone, în urmă cu opt ani. Stunt, care a plătit 85 de milioane de dolari pe imobil, l-a listat la 150 de milioane, acelaşi preţ pe care Candy Spelling l-a cerut în martie 2009, când l-a scos la vânzare.

Supranumită „Candyland”, casa are 20 de încăperi, cramă, o sală de bowling şi piscină, între altele.

Sursa : news.ro

S-a trezit din comă, după trei luni, și a primit o veste senzațională: „Ce bine că ți-ai revenit, am ceva să-ți spun”... „Habar n-aveam că valorează atât! Mama credea că avea puteri supranaturale!”. O piesă de șah pe care o familie o credea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x