Antena Căutare

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți! Era un cuplu UNIC în lume! Foto

O girafă albă ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, au fost măcelăriți de braconieri, în Kenya. Cuplul era unic în lume.

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți! Era un cuplu UNIC în lume! Foto Galerie
O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți!

A mai rămas o girafă albă în viață – un mascul, născut de aceeași femelă albă, acum ucisă. Aceasta ar fi singura girafă albă rămasă în viață, în întreaga lume.

„Aceasta este o zi foarte tristă pentru comunitatea din Ijara și din Kenya. Formăm singura comunitate din lume care are în grijă o girafă albă.

Aceste crime reprezintă o lovitură imensă pentru eforturile comunității de a conserva animale rare și unice”, a spus Mohammed Ahmednoor, administratorul rezervației Hirola din Kenya, unde se aflau girafele, care atrăgeau și interesul turiștilor.

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți! Era un cuplu UNIC în lume! Foto

O girafă ALBĂ ca spuma laptelui și puiul ei, la fel de alb, măcelăriți!

Girafele albe suferă de o boală numită leucism – ceea ce face ca animalele să dezvolte doar pigmenți negri în țesuturile moi.

Braconierii care le-au ucis pe cele două girafe albe nu au fost încă identificați și nu se cunoaște motivul pentru care au omorât cele două exemplare rare. O anchetă se află în desfășurare.

Aproximativ 40% din populația girafelor a dispărut, în ultimii 30 de ani, iar braconajul, pentru carne și piele, continuă, potrivit Africa Wildlife Foundation.

Singur în mijlocul oceanului. Povestea românului care a traversat Atlanticul într-o barcă... Descoperire excepțională! Arheologii au găsit un mormânt din perioada fondatorului Romei, Romulus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x