Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

O idilă de dragoste dintre un cerb sălbatic și o căprioară de plastic s-a terminat dramatic! Cerbul a rămas complet șocat atunci când statuia și-a pierdut capul - VIDEO

Imaginile arată un cerb sălbatic care a rămat total înmărmurit în momentul în care o statuie în formă de căprioară și-a pierdut capul. „Să fii atât de înspăimântat sau surprins încât să nu te poți mișca sau gândi.”

Cerb sălbatic

În timp ce animalul sălbatic acționa îndruma de îndemnurile sale sexuale în curtea unor locuitori din Eldorado, Illinois, capul figurinei, atât de reale, s-a desprins și a părăsit corpul, provocându-i bietului cerb sălbatic un șoc puternic.

Chiar dacă acea căprioară era doar o statuie, cerbul sălbatic nu avea de unde să știe și pentru ceva timp a crezut că și-a ucis unul din membri. Uitându-se în jur ca și cum voia să verifice că nu-l urmărește nimeni, cerbul a adulmecat statuia înainte de a se cățăra pe ea. Apoi, ocupat fiind cu ritualul de împerechere, i-a smuls capul statuii.

Pe măsură ce animalul verifica pagubele pe care le-a cauzat, cameramanul poate fi auzit chicotind în fundal, în timp ce o altă persoană spune „uh, oh”. Uh, într-adevăr, întrucât cerbul sălbatic nu poate părea să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat și pur și simplu stătea acolo, privind statuia.

Apoi animalul s-a îndreptat spre capul spart și îl împingea cu botul, încă privind în jur într-o manieră confuză și, aparent, punându-și la îndoială toate alegerile sale din viață. Din păcate, videoclipul se termină acolo, așa că nu știm exact ce s-a întâmplat în continuare. Și-a dat seama că cerbul a fost doar o statuie și a continuat încercarea sa de a găsi o prietenă? A rămas în grădină înrădăcinând ceva ce nu a fost niciodată? Sau și-a încercat norocul cu statuia lupului, care este vizibilă în întregul videoclip? Sper că nu, sau familia respectivă va trebui să înceapă să-l factureze pentru daune.

Recomandari