Antena Căutare

O imagine cum rar îți este dat să vezi! Un pește înoată în interiorul unei meduze

Fotografia unui pește care înoată prins într-o meduză, în largul coastelor orientale ale Australiei, face furori pe internet, depășind 2 milioane de vizualizări. 

Fotografia unui pește care înoată prins într-o meduză, în largul coastelor orientale ale Australiei, face furori pe internet, depășind 2 milioane de vizualizări.

Fotograful Tim Samuel făcea baie îl localitatea turistică Byron Bay în decembrie în compania prietenei sale. Atunci au văzut peștișorul auriu prins în interiorul meduzei.

Peștișorul ale cărui culori erau perfect vizibile în corpul transparent al meduzei nu părea să se simtă în largul său. "Este prins ca într-o capcană dar în aceași timp controlează mișcările meduzei", a scris Tim Samuel pe Instagram, citat de agerpres.ro.

"Sunt absolut copleșit de această atenție pe care i-o acordă întreaga lume", a spus el. "Atât eu cât și @franny.plumridge am știut că am dat peste ceva special, dar nu ne-am dat seama cât era de unic și de rar", a adăugat fotograful.

Unii internauți sunt de părere că peștele a fost înghițit de meduză, alții spun că i se vede coada în afara ei, ceea ce înseamnă că-i controlează mișcările meduzei.

William Gladstone, specialist în viața marină la Universitatea de tehnologie din Sydney, a confirmat raritatea fotografiei care a primit 2,3 milioane de vizualizări. El a explicat ziarului Sydney Morning Herald că a mai văzut raci de mici dimensiuni căutând protecție în interiorul meduzelor, dar niciodată așa ceva.

Tim Samuel a precizat că a stat pe gânduri dacă să elibereze sau nu "bietul" peștișor, însă până la urmă a decis "să lase natura să-și urmeze cursul".

Sursa foto: boredpanda.com

VIDEO! Toate femeile din lume strigă "ALELUIA!!!". S-a inventat maşina care calcă şi împătureşte rufele... Uită-te bine! Şi tu ai aceste linii la încheietura mâinii? Trebuie să afli ce înseamnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x