Antena Căutare

O învățătoare a venit îmbrăcată așa la școală, iar elevii au fost uimiți! A fost chemată de urgență „la direcțiune”. GALERIE FOTO

O învățătoare  din Statele Unite a ales o ținută inedită pentru ultima zi de școală: o rochie albă decorată cu desenele elevilor ei.

O învățătoare din Statele Unite a ales o ținută inedită pentru ultima zi de școală: o rochie albă decorată cu desenele elevilor ei.

Chris-ShaRee Castlebury le-a adus o bucată de pânză albă elevilor ei la ultimele ore de „desen”. I-a lăsat să-și exerseze creativitatea și le-a dat libertatea să picteze ce vor ei pe material. Micuții au fost entuziasmați și unii chiar și-au lipit mânuțele băgate în vopsele de pânza albă.

Apoi, înainte de vacanță, tânăra a venit la serbare într-o rochiță confecționată din acea pânză. Directorul a chemat-o în biroul său pentru a o felicita. În plus, părinții nu au putut să se simtă decât norocoși că micuții lor au parte de așa un dascăl original și implicat.

Imaginea a devenit virală și a fost distribuită de mii de internauți pe rețelele de socializare. Chris a fost apreciată pentru gestul său și foarte mulți oameni au recunoscut că și-ar fi dorit și ei un astfel de dascăl.

Doamne Dumnezeule! Fata inocentă din imagine este de NERECUNOSCUT după zeci de operații estetice. Apropiații sunt disper... Povestea Ludmilei, omul legii de pe străzile Kievului! Bărbații către cea mai sexy polițistă: „Arestează-ne pe toți!”....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x